Bruktkjøp

Red Tesla Model 3 Performance with mountain backdrop

Gjør alt klart

• Logg inn på Tesla-kontoen din for å sjekke om bilen allerede er tilkoblet. Hvis bilen din ikke er tilkoblet, har ikke selgeren lagt bilen til Tesla-kontoen din ennå. Du kan kreve eierskap til bilen ved å gå til Tesla-kontoen din under «Kjøpt bil fra en tredjepart?» og følge instruksjonene på skjermen. Les mer om Tesla-kontoen.
  • Når bilen er tilkoblet Tesla-kontoen din, skal den vises i Tesla-appen. Du kan bruke Tesla-appen til å låse og låse opp med telefonnøkkelen, administrere klimakontroller, se etter programvareoppdateringer og mer. Les mer om Tesla-appen.
  • Hvis du importerte bilen, trenger du et COC-dokument (Certificate of Conformity) for å fullføre omregistreringen. Kontakt oss for å bestille et COC-dokument. Vær oppmerksom på at det påløper et gebyr.

Gjør eieropplevelsen enda bedre

Du får tilgang til eierhåndboken ved å trykke på «Service» på bilens berøringsskjerm eller se etter
Model S, Model 3, Model X eller Model Y.

Lademuligheter
Det er mest praktisk å lade hjemme. Les mer om
installasjon av hjemmelading og ladekontakter. Berøringsskjermen i bilen viser ladealternativene i navigasjonssystemet. Se våre Ofte stilte spørsmål om Supercharging og tredjeparts offentlige ladealternativer.

Service
I motsetning til fossilbiler krever ikke Teslaer regelmessig vedlikehold (for eksempel oljeskift, drivstoffiltre, tennplugger eller utslippskontroller), men hvis det er nødvendig med et besøk hos Tesla Service, kan du enkelt avtale en time i Tesla-appen. Les mer om å sette opp et servicebesøk.

Bilgaranti
Teslaen din kan være dekket av bilgaranti. Les mer om garantidekning.

Kjøretips
Forbedre kjøreopplevelsen i kaldt vær med våre vinterkjøringstips og lær mer om å maksimere effektiviteten i våre rekkeviddetips.

Kjøretøytilbehør
Besøk den offisielle Tesla Shop for å bestille ekstrautstyr, inkludert Wall Connector, takstativ og felgpakker.

Tesla Wall Connector Gen 3 Model Y Roof Rack Model 3 Performance Winter Tire

Kjøp nå