Support för Tesla-konto

Ditt Tesla-konto innehåller ägarresurser, guider och viktiga uppdateringar. Tillsammans med Tesla-appen kan du göra allt från att fjärrövervaka din bil och din energianvändning till att överföra ägarskap.

Vanliga frågor

Grundläggande support för Tesla-konto

Hur uppdaterar jag mina preferenser och uppgifter för mitt Tesla-konto?
För att uppdatera dina uppgifter loggar du in på ditt Tesla-konto och väljer "Konto" för att uppdatera dina sparade uppgifter.

Jag har flera Tesla-produkter. Hur byter jag vy?
Du kan byta vy på två sätt:

Hur tar jag bort en produkt från mitt Tesla-konto?
För att ta bort ett fordon från ditt Tesla-konto ska du kontakta oss med den e-postadress som finns sparad hos oss med en begäran. Du kommer att meddelas via e-post när borttagningen är klar.

Jag har just sålt min Tesla. Hur tar jag bort den gamla bilen från mitt Tesla-konto?
Du kan ta bort den gamla bilen med hjälp av ditt Tesla-konto och den e-postadress du har kopplad till det. När din bil har tagits bort kommer du inte längre att vara den kopplade ägaren. Supercharger-historik kommer dock finnas kvar på ditt konto.

För att komma igång loggar du in på ditt Tesla-konto och följer dessa steg:

Hur lägger jag till en bil i mitt Tesla-konto?
För att lägga till en bil ska du skicka in en förfrågan och alla nödvändiga dokument till Tesla via ditt Tesla-konto. När din förfrågan har behandlats kommer Tesla att kontakta dig för att bekräfta tillägget eller för att begära mer information. Observera att verifieringsprocessen kan ta upp till 72 timmar.

Gör så här för att skicka en förfrågan:

Hur återställer jag lösenordet för mitt Tesla-konto?
Följ dessa steg för att återställa ditt lösenord. Om det inte fungerar att återställa ditt lösenord kan du kontakta oss för att begära ett tillfälligt lösenord. Logga in med det tillfälliga lösenord du fått och klicka på "Konto" i det övre högra hörnet för att välja önskat lösenord.

Jag har två Tesla-konton. Kan jag slå ihop dem?
Ja. Kontakta oss från en av de e-postadresser som finns hos oss för att begära en sammanslagning. I förfrågan ska du inkludera e-postadressen för varje produkt i de konton du vill slå ihop, och vilken e-postadress du vill behålla efter sammanslagningen.