Köp av begagnad bil

Red Tesla Model 3 Performance with mountain backdrop

Bli redo

• Logga in på ditt Tesla-konto för att kontrollera om din bil redan är ansluten. Om din bil inte är ansluten har säljaren inte lagt till din bil i ditt Tesla-konto än. För att göra anspråk på ägarskap för din bil ska du gå till "Köpt en bil från en tredje part?" i ditt Tesla-konto och följ instruktionerna på skärmen. Läs mer om ditt Tesla-konto.
  • När din bil är ansluten till ditt Tesla-konto visas den i din Tesla-app. Du kan använda din Tesla-app för att låsa och låsa upp med din telefonnyckel, styra klimatregleringen, söka efter programvaruuppdateringar, med mera. Läs mer om Tesla-appen.
  • Om du importerade ditt fordon behöver du ett intyg om överensstämmelse (COC, Certificate of Conformity) för att slutföra omregistreringen. Kontakta oss för att begära ett COC-dokument. Observera att en avgift tillkommer.

Förbättra din ägarupplevelse

För att öppna din ägarhandbok, ska du tryck på ”Service” på din bils touchskärm
Model S, Model 3, Model X eller Model Y.

Alternativ för laddning
Den bekvämaste lösningen är att ladda din Tesla hemma. Läs mer om
installation av hemmaladdning och laddningskontakter. Touchskärm i bilen visar laddningsalternativ i ditt navigationssystem. Se våra Vanliga frågor om Supercharging och offentliga laddningsalternativ från tredje part.

Service
Till skillnad från bensinbilar behöver inte Tesla-bilar regelbundet underhåll (byten av olja, bränslefilter eller tändstift eller utsläppskontroller), men om ett besök hos Tesla Service är nödvändigt kan du enkelt boka en tid genom Tesla-appen. Läs mer om att boka servicebesök.

Fordonsgaranti
Din Tesla kan omfattas av fordonsgaranti. Läs mer om täckningen för garantier.

Körtips
Förbättra körupplevelsen vid kallt väder med våra tips för vinterkörning och få mer information om att maximera effektiviteten med våra räckviddstips.

Biltillbehör
Besök den officiella Tesla Shop för att beställa fordonstillbehör inklusive Wall Connector, takräcken och hjulpaket.

Tesla Wall Connector Gen 3 Model Y Roof Rack Model 3 Performance Winter Tire

Handla nu