Tuki

Tilin tuki

Tesla-tili sisältää resursseja omistajille, oppaita ja tärkeitä päivityksiä. Kun yhdistät sen mobiilisovellukseemme, voit tarkkailla autoasi tai energiankäyttöä mistä tahansa käsin.

Usein kysyttyä

Miten päivitän Tesla-tilin asetukset ja tiedot?
Kirjaudu sisään Tesla-tiliisi ja päivitä tallennetut tietosi valitsemalla Account (Tili).

Miten palautan Tesla-tilin salasanan?
Palauta salasanasi noudattamalla seuraavia ohjeita. Jos salasanan palauttaminen ei onnistu, voit lähettää pyynnön väliaikaisesta salasanasta osoitteeseen AccountSupportEMEA@tesla.com. Kirjaudu sisään väliaikaisella salasanalla. Määritä sitten haluamasi salasana valitsemalla oikeassa yläkulmassa Account (Tili).

Miten lisään perheenjäseniä Tesla-tiliini?
Jos haluat lisätä toisen käyttäjän Tesla-tiliisi, luo uusi tili kyseisen käyttäjän nimellä. Lähetä sitten osoitteeseen AccountSupportEMEA@tesla.com sähköposti, jossa on seuraavat tiedot:

Uudelle käyttäjälle lähetetään sähköposti, jonka kautta hän voi vahvistaa käyttöoikeutensa.

Jos haluat antaa uudelle käyttäjälle pääsyn Tesla-mobiilisovellukseesi, katso ohjeet Tesla-sovelluksen tuesta.

Miten poistan auton Tesla-tilistäni?
Voit poistaa auton Tesla-tilistäsi lähettämällä osoitteeseen AccountSupportEMEA@tesla.com sähköpostin, jossa on seuraavat tiedot:

Saat sähköpostia, kun poisto on tehty.