Tesla-tilin tuki

Tesla-tili sisältää resursseja omistajille, oppaita ja tärkeitä päivityksiä. Kun yhdistät sen Tesla-sovellukseen, voit muun muassa tarkkailla autoasi tai energiankäyttöäsi mistä tahansa käsin ja siirtää omistajuuden.

Usein kysyttyä

Tesla-tilin perustuki

Miten päivitän Tesla-tilin asetukset ja tiedot?
Jos haluat päivittää tietosi, kirjaudu sisään Tesla-tilillesi ja siirry muokkaamaan tallennettuja tietoja valitsemalla "Tili".

Minulla on useita Tesla-tuotteita. Miten voin vaihtaa näkymää?
Voit vaihtaa näkymää kahdella tavalla:

Miten poistan tuotteen Tesla-tililtäni?
Jos haluat poistaa ajoneuvon Tesla-tililtäsi, ota yhteys meihin käyttämällä rekisteröityä sähköpostiosoitettasi. Saat tiedon sähköpostitse, kun poisto on tehty.

Myin juuri Tesla-autoni. Miten poistan vanhan auton Tesla-tililtäni?
Vanhan auton voi poistaa Tesla-tililtä ja siihen liitetystä sähköpostiosoitteesta. Kun auto on poistettu, et ole enää kyseisen auton omistaja. Supercharger-historia kuitenkin säilyy tililläsi.

Aloita kirjautumalla Tesla-tilillesi ja noudattamalla seuraavia ohjeita:

Miten voin lisätä auton Tesla-tililleni?
Voit lisätä auton Tesla-tililläsi lähettämällä Teslalle lisäyspyynnön ja kaikki tarvittavat asiakirjat. Kun pyyntö on käsitelty, Tesla ottaa sinuun yhteyttä ja joko vahvistaa lisäyksen tai pyytää lisätietoja. Huomaa, että vahvistuksessa saattaa kestää jopa 72 tuntia.

Voit lähettää pyynnön seuraavasti:

Miten palautan Tesla-tilin salasanan?
Palauta salasanasi noudattamalla seuraavia ohjeita. Jos salasanan palauttaminen ei onnistu, ota meihin yhteys ja pyydä tilapäistä salasanaa. Kirjaudu sisään saamallasi tilapäisellä salasanalla ja anna haluamasi salasana valitsemalla näytön oikeassa yläkulmassa Account (Tili).

Minulla on kaksi Tesla-tiliä. Voiko niitä yhdistää?
Kyllä. Ota yhteys meihin käyttämällä jotakin rekisteröidyistä sähköpostiosoitteistasi ja pyydä yhdistämistä. Kerro pyynnössäsi kaikkien niiden tilien sähköpostiosoitteet, joilla olevat tuotteet haluat yhdistää samaan tiliin, ja minkä sähköpostin haluat säilyttää yhdistämisen jälkeen.

Jaa