Support til Tesla-konto

Din Tesla-konto inkluderer ressourcer, vejledninger og vigtige opdateringer. I kombination med Tesla-appen kan du gøre alt lige fra fjernovervågning af din bil og dit energiforbrug til overførsel af ejerskab.

Konto support

Hvordan opretter jeg en Tesla-konto?
Når du har afgivet en bestilling på dit Tesla-produkt, bliver du bedt om at oprette en adgangskode til din Tesla-konto. Din konto vil blive tilknyttet den e-mailadresse, der blev brugt til at afgive bestillingen.

Du kan også oprette en Tesla-konto ved at følge disse trin:

Hvordan nulstiller jeg adgangskoden til min Tesla-konto?
Følg disse trin for at nulstille din adgangskode. Hvis nulstilling af din adgangskode ikke fungerer, skal du kontakte os. Du kan ændre din adgangskode på siden "Indstillinger" på din Tesla-konto.

Hvordan opdaterer jeg præferencer og oplysninger i min Tesla-konto?
For at opdatere dine oplysninger skal du logge på din Tesla-konto og vælge "Indstillinger" for at opdatere dine gemte oplysninger.

Jeg har flere Tesla-produkter. Hvordan kan jeg skifte visninger i Tesla-appen?
Du kan skifte visninger på to måder:

Tilføjelse og fjernelse af produkter

Hvordan kan jeg tilføje en bil til min Tesla-konto?
Proceduren for tilføjelse af en bil varierer afhængigt af, hvordan din bil blev købt.

Hvordan kan jeg gøre krav på ejerskab af min bil?
Hvis du ikke købte din bil gennem Tesla, skal du gøre krav på ejerskab, før den kan parres med appen og din Tesla-konto. Du skal have adgang til din bil og en Wi-Fi-forbindelse for at gennemføre overførselsprocessen.

Sådan tilføjer du et køretøj fra Tesla-appen:

Bemærk: For at få adgang til denne funktion skal du have Tesla-app version 4.8.0 eller nyere.

Sådan tilføjer du et køretøj fra din Tesla-konto:

Kan jeg fjerne en bil fra min Tesla-konto?
Ja. Du kan bruge Tesla-appen til at fjerne en bil fra din konto. Hvis du overfører ejerskab, skal du være opmærksom på, at Supercharging-kreditter, opgraderinger og visse andre funktioner muligvis ikke kan overføres. Efter fjernelsen kan dine tidligere ejerskabsdokumenter, leasing-/lånedokumenter og kvitteringer findes i sektionen "Tidligere ejet" på din Tesla-konto.

Sådan fjerner du dit køretøj fra Tesla-appen:

Bemærk: For at få adgang til denne funktion skal du have Tesla-app version 4.8.0 eller nyere.

Følg disse trin for at fjerne en bil fra din Tesla-konto:

Bemærk: Hvis du overførte direkte til den nye ejer, så modtager den nye ejer også en e-mail-bekræftelse. Hvis der ikke er tilknyttet nogen Tesla-konto til deres e-mail-adresse, så modtager de en anden e-mail for at fuldføre deres kontoopsætning.

Fakturering og betaling

Hvordan tilføjer jeg yderligere betalingsmetoder?
Du kan få vist, tilføje og fjerne betalingsmetoder fra din Wallet via Tesla appen. Din betalingsmetode til Supercharging kan opdateres fra enten Wallet i Tesla-appen eller i afsnittet "Betalingsmetode" på din Tesla-konto.

Adgang til bilen

Hvad er Adgang til bilen?
Adgang til bilen giver dig mulighed for at tilføje og fjerne adgangstilladelse for en ekstra fører. Du kan når som helst tilføje og fjerne ekstra førere via din Tesla-app.

Bemærk: For at få adgang til denne funktion skal den primære ejer af køretøjet og ekstra førere have adgang til Tesla app version 4.3.1 eller nyere.

Hvilke tilladelser vil en ekstra fører få?
Din ekstra fører vil få adgang til alle funktioner i Tesla appen undtagen køb af opgraderinger.

Hvordan kan jeg tilføje en fører til mit køretøj?
Følg disse trin for at tilføje en fører:

Bemærk: For at få adgang til denne funktion skal den primære ejer af køretøjet og ekstra førere have adgang til Tesla-appen version 4.3.1 eller nyere. Ekstra førere kan enten benytte en tidligere registreret Tesla-konto eller benytte appen til at oprette en ny Tesla-konto.

Hvordan kan jeg fjerne en ekstra fører?
Følg disse trin for at fjerne en ekstra fører:

Kontosikkerhed

Kan jeg slette min Tesla-konto?
Du kan til enhver tid anmode om at få slettet din Tesla-konto og dine data. Sørg for, at din konto overholder nedenstående kriterier, før du fortsætter:

Hvordan kan jeg slette min Tesla-konto?
Hvis du er berettiget, kan du anmode om at få slettet din Tesla-konto og dine data permanent via Tesla-appen. Bemærk, at sletningen ikke kan fortrydes, og at det kan tage op til 30 arbejdsdage at behandle den.

For at slette din Tesla-konto og dine data skal du følge disse trin:

Hvad er multifaktorgodkendelse?
Multifaktorgodkendelse beskytter din Tesla-konto ved at kræve en anden form for verificering, før du logger på. Når multifaktorgodkendelse er konfigureret, skal du indtaste dine kontooplysninger og bekræfte din identitet fra en registreret enhed, hver gang du logger ind. Hold din konto sikker ved at konfigurere multifaktorgodkendelse.

Hvordan nulstiller jeg adgangskoden til min Tesla-konto?
Tesla kræver, at der oprettes en stærkt adgangskode til din Tesla-konto. Din adgangskode skal bestå af otte eller flere tegn og mindst ét tal eller tegn. Brug af tegnsætningstegn og tilføjelse af ekstra tegn styrker din konto.

Du kan til hver en tid nulstille din adgangskode ved at følge disse trin:

Hvis nulstilling af din adgangskode ikke virker, kan du kontakte os for at anmode om en midlertidig adgangskode. Log ind med den midlertidige adgangskode, og klik på "Indstillinger" i øverste højre hjørne for at ændre din adgangskode.

Kan jeg bruge mine Tesla-kontooplysninger, når jeg logger ind på en tredjepartsapplikation?
Vi anbefaler stærkt, at du udviser forsigtighed, når du downloader en mobil- eller webapplikation fra tredjepart, som kræver, at du logger ind ved hjælp af dine Tesla-kontooplysninger. Nogle apps giver store fordele, men de kan også have en negativ indvirkning på systemets sikkerhed, stabilitet og data, hvis de ikke håndteres korrekt.

Tesla giver ikke offentlig tilladelse til brug af firmaets API, og nogle applikationer, der findes på internettet, indeholder muligvis ikke den software, de påstår, eller kan indeholde software, som du ikke har forventet eller ønsker. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, apps, der beder om lov til at installere konfigurationsprofiler, som derefter kan styre din enhed. Hvis de ikke er godkendte eller ikke er troværdige tredjepartsapplikationer, kan de være destruktive, dræne dit batteri, overvåge din placering, misbruge dine personlige oplysninger, forårsage sikkerhedsproblemer, give uautoriseret adgang til Teslas API og medføre ustabil software og serviceafbrydelser. Tesla fraråder på det kraftigste brug af tredjepartsapplikationer, der kræver deling af dine Tesla-kontooplysninger, for at undgå uønsket eller ondsindet software.

Jeg har modtaget en mistænkelig e-mail og/eller besked om min Tesla-konto og bliver bedt om at dele mine kontooplysninger. Er det sikkert for mig at dele mine kontooplysninger?
Nej. Hvis du modtager en e-mail eller ser en besked om, at din Tesla-konto, Tesla eller din Tesla-app har en virus, eller hvis du bliver ringet op af en, der hævder at være fra Tesla og anmoder om dit brugernavn og adgangskode, er du sandsynligvis et mål for phishing. Phishing narrer brugere til at dele personlige oplysninger og udgør et forsøg på bedrageri i form af e-mails, sms-beskeder, annoncer og telefonopkald. Hvis du er i tvivl om en anmodning eller kommunikation, eller hvis du bare skal opdatere dine oplysninger hos Tesla, så kontakt Tesla direkte.

Tags: 

Del