Support til Tesla-konto

Din Tesla-konto indeholder ressourcer, vejledninger og vigtige opdateringer. I kombination med Tesla-appen kan du gøre alt lige fra fjernovervågning af din bil og dit energiforbrug til tilføjelse af sekundære kontakter og overførsel af ejerskab.

Ofte Stillede Spørgsmål

Grundlæggende support til din Tesla-konto

Hvordan opdaterer jeg præferencer og oplysninger i min Tesla Konto?
For at opdatere dine oplysninger skal du logge på din Tesla-konto og vælge "Konto" for at opdatere dine gemte oplysninger.

Jeg har flere Tesla-produkter. Hvordan kan jeg skifte visninger?
Du kan skifte visninger på to måder:

Hvordan fjerner jeg et produkt fra min Tesla-konto?
For at fjerne et køretøj fra din Tesla-konto, skal du kontakte os via den oplyste e-mailadresse og indsende din anmodning. Hvis du fjerner et energiprodukt, skal du sende os en e-mail. Du får besked via e-mail, når processen er fuldført.

Jeg er en ny ejer, som har købt en Tesla fra en privat ejer eller tredjepart. Hvad er mine næste trin?
Start med at oprette en Tesla Konto. Dernæst skal du kontakte os for at anmode om en overførsel af ejerskab. Når anmodningen er behandlet, vil Tesla kontakte dig og bede dig om følgende:

Når Tesla har bekræftet overførslen, registreres dit ejerskab i din Tesla-konto, og du vil have adgang til at bruge Tesla-appen til at fjernstyre din bil og planlægge serviceaftaler.

Hvordan nulstiller jeg adgangskoden til min Tesla-konto?
Følg disse trin for at nulstille din adgangskode. Hvis nulstilling af din adgangskode ikke virker, kan du kontakte os for at anmode om en midlertidig adgangskode. Hvis du er Energy-kunde, skal du sende os en e-mail. Log ind med den midlertidige adgangskode, og klik på "Konto" i øverste højre hjørne for at vælge et kodeord efter eget valg.

Jeg har to Tesla-konti. Kan jeg sammenlægge dem?
Ja. Kontakt os via en af de oplyste e-mail adresser for at anmode om en sammenlægning. Hvis du er ejer af Tesla Energy-produkter via en af kontiene, skal du sende os en e-mail for at starte processen. I din anmodning skal du inkludere hver e-mailadresse for hvert produkt på de konti, som du ønsker at sammenlægge, samt hvilken e-mailadresse, du ønsker at beholde efter sammenlægningen.