Krav til videooptagelse på USB-drev

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bemærk
Muligheden for at formatere og få vist videooptagelser på et USB-drev er muligvis ikke tilgængelig i dit køretøj afhængigt af produktionsdato og køretøjskonfiguration.

Visse funktioner kræver, at du benytter et USB-drev (f.eks., Dashcam, Sentry-tilstand, der opfylder disse krav:

 • Minimum lagringskapacitet på 64 GB. Brug et USB-drev med så meget ledig lagringsplads som muligt. Videooptagelser kan optage meget plads.
 • En vedvarende skrivehastighed på minimum 4 MB/s. Bemærk, at vedvarende skrivehastighed ikke er det samme som maksimal skrivehastighed.
 • USB 2.0-kompatibilitet. Hvis du benytter et USB 3.0-drev, så skal det også understøtte USB 2.0.
 • Korrekt formatering (beskrevet herunder).
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bemærk
I visse markedsregioner kan du købe anbefalede USB-drev i http://www.tesla.com.

Automatisk formatering af et USB-drev

Indsæt USB-drevet i en af de forreste USB-porte og tryk på Betjeningsknapper > Sikkerhed > Formater USB-drev. Det vil automatisk formatere drevet som exFAT og oprette en mappe for TeslaCam. USB-drevet er nu klar til at optage og gemme videooptagelser.

Funktionen Formater USB-drev er kun tilgængelig, når du har indsat et USB-drev (med en eller færre partitioner) i en af de forreste USB-porte. Valg af funktionen Formater USB-drev sletter alt eksisterende indhold på USB-drevet. Inden du benytter denne funktion, skal du flytte eventuelt indhold, du gerne vil gemme til en anden enhed.

Manuel formatering af et USB-drev

Hvis Model X ikke kan formatere USB-drevet, skal du formatere det i en computer:

 1. Formater USB-drevet som exFAT, MS-DOS FAT (for Mac), ext3 eller ext4 (NTFS understøttes ikke i øjeblikket).
 2. Opret en mappe på rodniveau med navnet TeslaCam. Du kan benytte et enkelt USB-drev til Dashcam, Sentry-tilstand, og lydfiler, men du skal oprette separate partitioner for hver mappe på et exFAT-formateret USB-drev.
 3. Når USB-drevet er formateret, skal du indsætte det i USB-porten i handskerummet (ekstraudstyr), ellers skal du benytte en af de forreste USB-porte i midterkonsollen. Brug ikke en af de bageste USB-porte, da disse udelukkende kan benyttes til opladning af enheder. Det kan tage et par sekunder for Model X at genkende USB-drevet.
 4. Når drevet er genkendt, skal ikonerne for Dashcam og Sentry-tilstand blive vist øverst på din touchskærm . Model X er nu klar til at optage videoer.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Bemærk
  Du skal muligvis først aktivere Sentry-tilstand (ekstraudstyr) ved at trykke på Betjeningsknapper > Sikkerhed > Sentry-tilstand.

Gennemse videooptagelser

Hvis kameraoptagelser gemmes, så kan du gennemse optagelserne på touchskærmen eller en computer.

Når USB-drevet er fyldt op, kan der ikke længere gemmes videooptagelser. For at forhindre USB-drevet i at blive fyldt op, skal du regelmæssigt flytte gemte videoer til en anden enhed og slette dem fra USB-drevet.

Når Dashcam og Sentry-tilstand er aktiveret, så optager de i cyklusser. Optagelserne overskrives kontinuerligt, med mindre du gemmer dem. Du skal gemme dine favoritoptagelser for at kunne gennemse dem, ellers vil optagelserne blive slettet og overskrevet. Se Sentry-tilstand og Dashcam for oplysninger om, hvordan man gemmer optagelser. Fire videoer optages for hver gemte optagelse – en fra hvert kamera (for, bag, venstre og højre).
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bemærk
Optagelser fra bakkameraet er kun tilgængelige i køretøjer, der er produceret efter ca. februar 2018.

Visning på touchskærmen

Du kan få vist optagelser på touchskærmen, når Model X står i parkeringsgear (P). Tryk på ikonet Dashcam, som er placeret i appstarteren. Fanerne viser en liste over alle videooptagelserne organiseret efter placering og tidspunkt. Sæt på pause, spol tilbage, spol frem, og slet klip efter behov.

Naviger til Betjeningsknapper > Sikkerhed > Slet dashcam-optagelser for at slette alle optagelser fra dashcam og Sentry-tilstand.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bemærk
Dashcam-optagelse sættes på pause, når du starter fremviseren.

Visning på en computer

Indsæt USB-drevet i en computer, og naviger til mappen TeslaCam (ekstraudstyr).

Mappen TeslaCam indeholder undermapper:

 • Gemte optagelser: Indeholder alle optagelser, der er gemt ved hjælp af Dashcam.
 • Sentry-optagelser: Indeholder optagelser fra alle sikkerhedshændelser med Sentry-tilstand. Hvis den tilgængelige lagringsplads på USB-drevet bliver begrænset, så vil de ældste Sentry-optagelser blive slettet for at give plads til nye optagelser. Optagelserne kan ikke gendannes, når først de er blevet slettet.