Veiligheidsproblemen melden

Contact opnemen met Tesla

Ga voor meer informatie over uw Model 3 naar http://www.tesla.com, en meld u aan bij uw Tesla-account of vraag een account aan.

Als uw vragen of opmerkingen hebt over uw Model 3, bel dan, in de Verenigde Staten, Canada of Puerto Rico, 1-877-79TESLA (1-877‑798-3752), en in Mexico, 1-800-228-8145.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Opmerking
U kunt Tesla ook via spraakbediening feedback geven. Zeg "Melden", "Feedback" of "Bugrapport" gevolgd door korte opmerkingen. Model 3 maakt een momentopname van de systemen, waaronder uw huidige locatie, gegevens voor voertuigdiagnose en schermafbeeldingen van het touchscreen. Tesla bekijkt deze opmerkingen periodiek en gebruikt ze om de Model 3 voortdurend te verbeteren.

Veiligheidsproblemen melden - VS

Als u van mening bent dat uw Model 3 een defect vertoont dat een ongeluk en daarmee (dodelijk) letsel zou kunnen veroorzaken, moet u de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) hiervan onmiddellijk op de hoogte stellen, evenals Tesla.

Als de NHTSA gelijksoortige klachten ontvangt, kan deze een onderzoek starten. Als de NHTSA ontdekt dat een groep voertuigen een veiligheidsprobleem heeft, kan een terugroep- en herstelactie verordonneerd worden. De NHTSA mengt zich echter niet in individuele problemen tussen u, uw dealer en Tesla.

U kunt contact opnemen met NHTSA via de gratis hotline voor voertuigveiligheid op 1-888-327-4236 (TTY: 1-800-424-9153); de website www.safercar.gov;of door te schrijven naar: Administrator, National Highway Traffic Safety, 1200 New Jersey Avenue SE., Washington, DC 20590. U kunt ook andere informatie verkrijgen over de veiligheid van motorvoertuigen van www.safercar.gov.

Veiligheidsproblemen melden - Canada

Als u van mening bent dat uw Model 3 een defect vertoont dat een ongeluk en daarmee (dodelijk) letsel zou kunnen veroorzaken, moet u Transport Canada hiervan onmiddellijk op de hoogte stellen, evenals Tesla Motors. U kunt contact opnemen met Transport Canada via het volgende gratis nummer: 1-800-333-0510.