Opbergruimte in interieur

Middenconsole

Behalve een RFID-zender die sleutelkaarten leest (zie Sleutels), is de middenconsole uitgerust met bekerhouders, twee opbergvakken, diverse opladers (zie Elektronica in het interieur) en een touchscreen achter.

Om het hoofd-opbergvak te openen, knijpt u de vergrendeling onder de lip aan de voorzijde samen. Open het opbergvak voorin door het deksel naar voren te schuiven.

Middenconsole met een pijl die laat zien hoe de compartimentklep moet worden verschoven en een andere pijl die aangeeft hoe de armsteun moet worden opgetild om bij de compartimenten te komen

Achterconsole

Uw Model 3 heeft een achterconsole in het midden van de rugleuning op de tweede zitrij. Trek de console omlaag voor toegang tot de bekerhouders achterin of om de console te gebruiken als armsteun.

Afbeelding met een pijl die laat zien hoe de achterconsole omlaag getrokken kan worden.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Opmerking
De achterconsole wordt in bepaalde situaties automatisch vergrendeld en kan niet worden verlaagd. Bijvoorbeeld tijdens het rijden op de steile helling of tijdens snel accelereren.

Dashboardkastje

Tik op Bediening > Dashboardkastje om het dashboardkastje te openen. Het dashboardkastje gaat automatisch open en de verlichting gaat branden.

Dashboardkastje open

Om het dashboardkastje te sluiten, duwt u het omhoog totdat het vastklikt.

Tik voor extra beveiliging van het dashboardkastje op Bediening > Veiligheid > PIN dashboardk. om een 4-cijferige pincode in te stellen (zie PIN dashboardkastje).

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Opmerking
Als u het dashboardkastje open laat, gaat het lampje ervan uiteindelijk uit.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Opmerking
Het dashboardkastje wordt afgesloten wanneer deze is gesloten en u Model 3 vergrendelt met de mobiele app of de sleutelkaart, u de Model 3 verlaat terwijl u de telefoonsleutel bij u draagt (wanneer Wegloopvergrendeling ingeschakeld is) of als Valet Mode actief is (zie Valet Mode). Het wordt niet afgesloten wanneer u Model 3 vergrendelt door op het vergrendelpictogram in het touchscreen te tikken.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Attentie
Houd het dashboardkastje tijdens het rijden dicht om te voorkomen dat het deksel bij een noodstop of een aanrijding verwondingen veroorzaakt.

Kledinghangers

Uw Model 3 is aan weerszijden van de tweede zitrij boven de ruit voorzien van een kledinghanger. Druk op de kledinghanger om deze uit te schuiven. Druk er nogmaals op om deze in te trekken.

Kledinghanger boven achterruit met pijl die naar buiten wijst