Justering af blæsere for og bag

Model 3 har en unik blæser i ansigtshøjde, som dækker hele instrumentbrættets bredde. Der er også blæsere nederst på konsollen bagi.

Indvendigt kig på forreste og bageste del af kabinen med grafik
  1. Blæsere ved fører
  2. Betjeningselementer ved fører
  3. Betjeningselementer ved passager
  4. Blæsere ved passager
  5. Luftdyser bagi
  6. Betjeningselementer bagi

Ved hjælp af touchskærmen kan du bestemme helt præcist, hvorhen den luft, som kommer fra denne blæser under opvarmning eller afkøling af kabinen, skal rettes. Når blæseren i ansigtshøjde er aktiveret, kan du tilpasse den retning, hvori luftstrømmen fra begge blæsere skal strømme. Du tilpasser luftstrømmens retning ved at trykke på de udstrålende luftbølger fra den tilhørende blæser på touchskærmen. Luften strømmer i en enkelt strøm, når den centreres, eller opdeles i spejlvendte luftstrømme, når luften ledes opad eller indad fra midten af blæseren.

Forreste blæsere med blå pile

For at deaktivere blæseren ved forreste passagersæde, mens klimaanlægget er tændt, skal du trykke på luftstrømmen for forsædepassageren på touchskærmen og følge instruktionerne.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bemærk
Når en blæser opdeles i to separate luftstrømme, er luftstrømmen i begge retninger ikke ligeså kraftig, som når alt luften ledes i én retning.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bemærk
Der trækkes luft ind i Model 3 udefra via gitteret foran forruden. Hold gitteret rent og frit for blokerende genstande, f.eks. blade og sne.

Kabinens luftfilter(-filtre)

Model 3 har et eller flere luftfiltre, der forhindrer, at pollen, nedfald fra industrien, vejstøv og andre partikler kan komme ind i kabinen via blæserne.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bemærk
Kabinens luftfilter(-filtre) kræver periodisk udskiftning. Se Serviceintervaller.