Deschiderea capotei fără alimentarea electrică

Deschiderea capotei fără alimentarea electrică

În situația puțin probabilă în care vehiculul Model 3 nu are Joasă tensiune curent, nu veți putea să deschideți portbagajul din față utilizând ecranul tactil sau aplicația mobilă. Pentru a deschide portbagajul din față în această situație:

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Parcurgerea următorilor pași nu va permite deschiderea portbagajului din față dacă Model 3 este blocat și are alimentare Joasă tensiune.
prim-plan al capacului pentru cârligul de tractare din față
 1. Localizați o sursă externă de alimentare de Joasă tensiune (cum ar fi un dispozitiv de pornire de la un alt acumulator).
 2. Eliberați capacul cârligului de remorcare apăsând ferm pe porțiunea din dreapta sus a capacului până când acesta pivotează spre interior, apoi trăgând ușor spre dvs. de secțiunea înălțată.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Notă
  Capacul cârligului de remorcare este conectat la borna negativă (-) neagră a vehiculului.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Notă
  De asemenea, vehiculul dvs. poate avea un cârlig de remorcare în zona barei de protecție spate. Acesta este folosit numai pentru transport și nu dispune de cablurile necesare pentru pornire asistată. Folosiți numai capacul de cârlig de remorcare față.
  Partea din față a vehiculului cu o casetă cu zoom și săgeți care indică apăsarea colțului din dreapta sus al capacului pentru cârligul de tractare pentru a-l elibera.
 3. Scoateți cele două fire afară din deschizătura cârligului de remorcare, pentru a expune cele două borne.
 4. Conectați cablul pozitiv (+) roșu al sursei de alimentare Joasă tensiune de la borna pozitivă (+) roșie.
 5. Conectați cablul negativ (-) negru Joasă tensiune al sursei de alimentare de la borna negativă (-) neagră.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Notă
  Dacă aplicați o sursă externă de energie de Joasă tensiune doar la aceste borne, sunt eliberate încuietorile capotei. Nu puteți încărca bateria de Joasă tensiune cu ajutorul acestor borne.
 6. Porniți sursa externă de alimentare (consultați instrucțiunile producătorului). Încuietorile capotei sunt eliberate imediat și acum puteți deschide capota pentru a accesa zona portbagajului față.
 7. Deconectați ambele cabluri, începând cu cablul negativ (-) negru.
 8. Dacă tractați vehiculul pe un camion cu platformă, încă nu trebuie să remontați capacul cârligului de remorcare. Dacă este necesar, instalați capacul cârligului de remorcare prin introducerea firelor în deschizătura cârligului de remorcare, așezarea capacului pe poziție și acționarea mecanismului de prindere.