Încărcare vehicul

Etichetare vehicul

Este important să înțelegeți dimensiunea originală a pneurilor vehiculului dumneavoastră și presiunea acestorași TPMLM (Masa maximă tehnic admisă a încărcăturii) și TPMAM (Masa maximă tehnic admisă pe osii). Aceste informații se găsesc pe două etichete atașate pe Model 3.

Ambele etichete sunt vizibile pe coloana portierei atunci când este deschisă portiera din față.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Dacă vehiculul Model 3 este echipat cu accesorii Tesla pentru roți sau pneuri, vehiculul Model 3 poate include o etichetă suplimentară care să arate că valorile pot să difere față de datele prezentate pe etichetă.
Două etichete pe coloana centrală a portierei, care indică greutatea pe care o poate transporta vehiculul
  1. Eticheta cu informații despre pneuri
  2. Plăcuța de reglementare
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Avertisment
Supraîncărcarea vehiculului Model 3 are un efect nefavorabil asupra frânării și a manevrabilității, ceea ce vă poate compromite siguranța sau poate provoca daune.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
ATENŢIE
Nu depozitați niciodată cantități mari de lichide în vehiculul Model 3. O scurgere considerabilă poate duce la defectarea componentelor electrice.

Eticheta cu informații despre pneuri

Eticheta cu informații despre pneuri oferă:

  • Numărul maxim al pozițiilor scaunelor pentru pasageri.
  • Dimensiunea pneurilor originale.
  • Presiunile de umflare la rece pentru pneurile față și spate originale. Aceste presiuni sunt recomandate pentru a optimiza caracteristicile de deplasare și manevrare.

Format etichetă:

Exemplu de etichetă pentru pneuri

Nu schimbați niciodată această etichetă, nici măcar dacă utilizați pneuri diferite în viitor.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Dacă vehiculul Model 3 este încărcat la capacitate maximă, verificați de două ori toate pneurile pentru a vă asigura că acestea sunt umflate la nivelurile de presiune recomandate.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Avertisment
Presiunile pneurilor imprimate pe eticheta cu informații despre pneuri NU SE APLICĂ în cazul tractării. În momentul tractării, presiunile în pneuri trebuie mărite. Pentru informații despre presiunile în pneuri necesare în timpul tractării, consultați Tractare și accesorii.

Plăcuța de reglementare

În plus față de VIN, plăcuța de reglementare prevede:

  • TPMLM - Masa maximă tehnic admisă a încărcăturii. Masa totală maximă admisă pentru vehiculul Model 3. Aceasta este calculată drept greutatea pentru vehiculul Model 3, toți pasagerii, lichidele și mărfurile.
  • TPMAM - Masa maximă tehnic admisă pe osii, pentru osiile față și spate. Clasificarea TPMAM reprezintă greutatea maximă distribuită pe care o poate susține fiecare osie.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
ATENŢIE
Pentru a preveni deteriorarea, nu încărcați niciodată vehiculul Model 3 astfel încât să fie mai greu decât valoarea TPMLM sau să depășească greutățile TPMAM individuale.

Șine pentru acoperiș

Model 3 acceptă utilizarea șinelor pentru acoperiș aprobate de Tesla, cu ajutorul unui accesoriu de montare Tesla. Pentru a instala șinele pentru acoperiș, trebuie să utilizați acest accesoriu și trebuie să utilizați numai sistemele de șine pentru acoperiș care au fost aprobate de Tesla (consultați Piese și accesorii). Nerespectarea aceste instrucțiuni poate provoca deteriorări semnificative.