Depozitare interioară

Consola centrală

Pe lângă transmițătorul RFID inclus care citește carduri-cheie (consultați Cheile), consola centrală include și suporturi pentru pahare, două compartimente de depozitare, diferite încărcătoare (consultați Componente electronice interioare) și un ecran tactil spate.

Pentru a deschide compartimentul principal de depozitare, strângeți opritorul poziționat sub marginea din față. Deschideți compartimentul de depozitare din față glisând capacul acestuia către înainte.

Consolă centrală cu o săgeată care indică modul de glisare al ușii compartimentului și o altă săgeată care indică modul de ridicare a cotierei pentru descoperirea compartimentelor

Consola spate

Vehiculul Model 3 are o consolă din spate integrată în centrul din spătarul celui de-al doilea rând. Trageți consola în jos pentru a accesa suporturile pentru pahare din spate sau utilizați-o pe post de cotieră.

Imagine cu săgeată care indică tragerea în jos a consolei din spate.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Consola din spate se încuie automat în anumite situații și nu poate fi coborâtă. De exemplu, atunci când conduceți pe o pantă abruptă sau în timpul accelerărilor puternice.

Torpedo

Pentru a deschide torpedoul, atingeți Comenzi > Torpedou. Torpedoul se deschide automat și se aprinde lumina.

Torpedou deschis
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
La vehiculele RHD (cu volan pe dreapta), poziția torpedoului ilustrată mai sus este amplasată similar, dar este dispusă în oglindă în partea stângă a vehiculului.

Pentru a închide torpedoul, împingeți-l în sus până când se fixează în poziția închis.

Pentru securitatea suplimentară a torpedoului, atingeți Comenzi > Siguranță > codul PIN pentru torpedo pentru a seta un cod PIN de 4 cifre (consultați PIN torpedo).

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Dacă lăsați torpedoul deschis, lumina aferentă acestuia se stinge, în cele din urmă.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Torpedoul se blochează de fiecare dată când este închis și blocați Model 3 cu aplicația mobilă, cardul-cheie, părăsiți Model 3 având asupra dvs. cheia telefonică (dacă este setată opțiunea Încuiere prin distanțare) sau dacă este activ modul Valet (consultați Modul Valet). Acesta nu se blochează când vehiculul Model 3 este blocat, atingând pictograma de blocare de pe ecranul tactil.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Avertisment
În timp ce conduceți, țineți torpedoul închis pentru a preveni vătămarea corporală a unui pasager dacă are loc o coliziune sau o oprire bruscă.

Umerașele pentru haine

Vehiculul dvs. Model 3 dispune de un cârlig pentru haine pe fiecare parte a vehiculului, deasupra geamului spate pe rândul al doilea. Împingeți umerașul pentru haine pentru a-l elibera. Împingeți-l din nou pentru a-l retrage.

Cârlig pentru haine deasupra geamului din spate, cu săgeată îndreptată către exterior