Reglarea gurilor de ventilație din față și din spate

Model 3 are o gură de ventilație orizontală unică la nivelul feței pe toată lățimea tabloului de bord. De asemenea, are guri de ventilație în partea de jos a consolei din spate.

Vedere interioară a habitaclului din față și spate cu bule de dialog
  1. Gurile de ventilație din partea șoferului
  2. Comenzile pentru șofer
  3. Comenzile pentru pasager
  4. Gurile de ventilație din partea pasagerului
  5. Gurile de ventilație din spate
  6. Comenzile din spate

Utilizând ecranele tactile, puteți să indicați exact locul în care doriți să direcționați fluxul de aer prin această gură de ventilație în timpul încălzirii sau al răcirii habitaclului. Când este activă gura de ventilație de la nivelul feței, puteți să reglați direcția fluxului de aer din fiecare gură de ventilație. Pentru a regla direcția fluxului de aer, atingeți undele de aer radiante de la gura de ventilație corespunzătoare de pe ecranul tactil. Aerul curge într-un singur fir când este centrat sau se împarte în fire de aer în oglindă când aerul este direcționat spre exterior sau spre interior din centrul gurii de ventilație.

Gurile de ventilație din față cu săgeți albastre, îndreptate spre exterior

Pentru a opri orificiul de ventilație al pasagerului din față în timp ce sistemul de control al climatizării este activat, selectați opțiunea pentru fluxul de aer al pasagerului din față de pe ecranul tactil și urmați instrucțiunile.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Când împărțiți un orificiu în două fluxuri de aer separate, fluxul de aer din fiecare direcție nu este la fel de puternic ca atunci când tot aerul circulă într-o singură direcție.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Aerul din exterior este tras în vehiculul Model 3 prin grila din fața parbrizului. Mențineți grila fără obstrucții, cum ar fi frunze și zăpadă.

Filtrul (filtrele) de aer din cabină

Model 3 are unul sau mai multe filtre de aer care previn pătrunderea prin gurile de ventilație a polenului, a pulberilor industriale, a prafului de pe carosabil și a altor particule.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Filtrul (filtrele) de aer din cabină trebuie înlocuite periodic. Consultați Intervalele de service.