Peilit

Ulkopeilien säätäminen

Paina sen peilin painiketta, jota haluat säätää (vasen tai oikea). Painikkeen valo syttyy, jonka jälkeen voit siirtää peiliä säätimen avulla haluttuun asentoon. Toista sama toisen peilin kohdalla. Kehotettaessa tallenna peilin säätö kuljettajaprofiiliisi valitsemalla Tallenna kosketusnäytöstä.

Lähikuva kuljettajan ovenkahvan painikkeista, nuolet osoittavat pyöreää painiketta, jolla säädetään peiliä ja kolmea painiketta, joilla peili valitaan

Automaattinen kallistus kallistaa peilejä automaattisesti alaspäin, kun ajoneuvolla peruutetaan. Voit ottaa automaattisen kallistuksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä valitsemalla Hallintalaitteet > Auto > Peilien automaattinen kallistus.Voit säätää automaattisen kallistuksen asentoa säätämällä peilejä Model S -auton ollessa peruutusvaihteella. Peilit palautuvat takaisin tavalliseen (ylä)asentoonsa, kun vaihteeksi valitaan jokin muu kuin peruutusvaihde. Kun olet säätänyt peilien asennon peruutuksen aikana, ne kääntyvät valittuun ala-asentoon automaattisesti aina, kun vaihdat peruutusvaihteelle.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Auto valmistusajankohdasta ja valitusta varusteluvaihtoehdosta riippuen joitakin Model S -autoja ei ole varustettu taustapeilin automaattisella kallistuksella.

Kuljettajan puoleinen sivupeili tummenee automaattisesti yöllä takana ajavan ajoneuvon ajovalojen heijastuksen mukaan (paitsi peruutustilassa). Molemmat sivupeilit on myös varustettu huurteenpoistotoiminnoilla, jotka kytkeytyvät päälle ja pois takaikkunan lämmittimen mukana.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Auto valmistusajankohdasta ja valitusta varusteluvaihtoehdosta riippuen joitakin Model S -autoja ei ole varustettu sivupeilin automaattisella tummennuksella, eikä niissä välttämättä ole lämmitettyjä sivupeilejä. Peilien asetuksia ei myöskään voi tallentaa kuljettajaprofiiliisi.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Katso lisätietoja kohdasta Vinkkejä talviajoon varmistaaksesi, että peilit toimivat asianmukaisesti kylmällä säällä.

Peilien taittaminen

Voit taittaa ja avata ulkopeilit manuaalisesti (esimerkiksi pysäköidessä kapeaan autotalliin tai ahtaaseen tilaan) painamalla keskimmäistä painiketta. Peilit voi taittaa ja avata manuaalisesti myös valitsemalla Hallintalaitteet > Taita/avaa.

Lähikuva kuljettajan ovenkahvan painikkeista, nuoli osoittaa keskimmäistä yläpainiketta, jolla sivupeilit taitetaan sisään

Kun taitat peilit manuaalisesti, ne pysyvät taitettuina, kunnes saavutat ajonopeuden 50 km/h (tai kunnes avaat ne manuaalisesti).

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Peilejä ei voi taittaa, kun ajonopeutesi on yli 50 km/h.

Voit asettaa peilit taittumaan automaattisesi aina kun poistut Model S -autosta ja lukitset sen valitsemalla Hallintalaitteet > Auto > Peilien automaattinen taitto. Peilit avautuvat automaattisesti, kun avaat Model S -auton lukituksen.

Voit myös asettaa peilit taittumaan automaattisesti, kun saavut tiettyyn sijaintiin. Näin sinun ei tarvitse aina taittaa peilejä manuaalisesti, kun saavut usein vierailemaasi paikkaan. Jotta toiminnon voi ottaa käyttöön, Model S -auton on kuljettava hiljaisella nopeudella (alle 3 mph / 5 km/h) tai olla pysähdyksissä sijainnissa, jonka haluat ajoneuvon muistavan. Valitse sitten Hallintalaitteet > Taita peilit aina tässä sijainnissa. Seuraavan kerran, kun lähestyt tallennettua sijaintia, peilit taittuvat ja aukeavat 25 jalan (7,5 metrin) etäisyydellä määrätystä sijainnista. Voit ottaa peilien taittumisen tallennetussa sijainnissa pois käytöstä ajamalla tallennettuun sijaintiin ja valitsemalla kohdan Automaattinen taitto tässä sijainnissa vierestä X-kuvakkeen.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Kun poistut tallennetusta sijainnista, peilit voivat avautua, kun ajonopeus on yli 5 km/h tai kunnes valitset Hallintalaitteet > Avaa peilit.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Peilit voivat taittua automaattisesti sisään, jos palaat tallennettuun sijaintiin ja ajonopeutesi on alle 50 km/h.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Voit ohittaa peilien automaattisen taiton tai avautumisen milloin tahansa (esimerkiksi silloin, kun Model S on virraton). Avaa peili työntämällä sitä poispäin itsestäsi tai taita se vetämällä sitä itseäsi kohti.

Voit integroida sivupeilien automaattisen taiton HomeLink-järjestelmään (katso Älykäs autotalli). Ota toiminto käyttöön kosketusnäytön kohdassa HomeLink > Taita peilit automaattisesti lähietäisyydellä.

Taustapeili

Säädä taustapeiliä manuaalisesti. Kun ajotilaksi on valittu eteenpäinajo tai vapaa-asento, taustapeili himmenee automaattisesti hämärässä vuorokauden ajan mukaan (esimerkiksi ajettaessa yöllä).