Osat ja lisävarusteet

Osat, lisävarusteet ja muutokset

Käytä ainoastaan alkuperäisiä Teslan osia ja lisävarusteita. Tesla testaa osien sopivuuden, turvallisuuden ja luotettavuuden huolellisesti. Osta nämä osat Teslalta, jossa ne asennetaan ammattitaidolla, ja jossa saat ammattilaisen ohjeita Model S -autoon sopivista muutoksista. Lisävarusteita voi ostaa Tesla-liikkeistä tai verkossa osoitteesta www.tesla.com.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Jotkin lisävarusteet eivät välttämättä ole saatavilla alueellasi.

Tesla ei voi arvioida muiden valmistajien osia, eikä ota vastuuta niiden käytöstä Model S -autossa.

Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Varoitus
Muiden kuin hyväksyttyjen osien ja lisävarusteiden asentaminen, tai muiden kuin hyväksyttyjen muutosten tekeminen voi vaikuttaa Model S -auton suorituskykyyn ja sen matkustajien turvallisuuteen. Muun kuin hyväksytyn osan tai muutoksen aiheuttamat vahingot eivät kuulu takuun piiriin.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Varoitus
Tesla ei vastaa muun kuin hyväksytyn lisävarusteen tai muutoksen aiheuttamasta kuolemasta, henkilövahingosta tai vauriosta.

Korin korjaukset

Jos Model S joutuu törmäykseen, ota yhteys Teslaan tai Teslan hyväksymään korikorjaamoon, jotta korjauksessa käytetään varmasti vain alkuperäisiä Teslan osia. Tesla on antanut hyväksynnän vain tietyille korikorjaamoille, jotta voidaan varmistaa, että ne täyttävät tiukat koulutusta, työkaluja, laatua ja asiakastyytyväisyyttä koskevat vaatimukset.

Jotkin korjaamot tai vakuutusyhtiöt saattavat ehdottaa muiden kuin alkuperäisten välineiden käyttöä tai käytettyjä osia rahan säästämiseksi. Nämä osat eivät kuitenkaan täytä Teslan korkeita laadun, sopivuuden ja syöpymisenkestävyyden standardeja. Lisäksi muut kuin alkuperäiset ja käytetyt osat (sekä niiden mahdollisesti aiheuttamat vauriot tai viat) eivät kuulu takuun piiriin.

RFID-lähettimien käyttö

Model S:n tuulilasissa on metallipinnoite, joka saattaa häiritä RFID-lähettimen tietullijärjestelmille lähettämiä signaaleja. Valmistuspäivästä riippuen useimmissa Model S -ajoneuvoissa on tuulilasissa alue, jossa ei ole metallipinnoitetta. Tämä aukko on tarkoitettu lähettimelle. Tämä taustapeilin oikealla puolella sijaitseva alue on paras paikka lähettimen kiinnittämiseen. Jos autossasi ei ole tällaista aukkoa, asenna lähetin takalasiin.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Voit kiinnittää säänkestävän lähettimen myös eturekisterikilpeen.
Lähettimen suositeltu kiinnityspaikka – tuulilasi taustapeilin oikealla puolella korostettu.