Theater, Arcade ja Toybox

Yleistä

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Viihdepalvelut saattavat vaihdella ajoneuvon markkina-alueen, valmistuspäivän ja kokoonpanon mukaan.

Kosketusnäytölle avautuu viihdenäkymä, kun valitset jonkin seuraavista sovelluksista:

Theater: Toista eri suoratoistopalveluja (Netflix, YouTube, Hulu jne.), kun auto on pysäköity. Saatavilla vain, jos Model S on kytketty Wi-Fi-verkkoon tai jos käytössä on Premium Connectivity -tilaus ja matkapuhelinsignaali.
Arcade: Haluaisitko pelata? Huomaa, että joitakin pelejä pelataan ohjauspyörän painikkeilla tai Bluetooth- tai USB-ohjaimella. Katso Peliohjaimet.
Toybox: Leikittele Toyboxin leluilla, kun auto on pysäköity.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Varoitus
Käytä näitä toimintoja vain, kun Model S on pysäköity. Tarkkaile aina ajon aikana tietä ja muuta liikennettä. Näiden toimintojen käyttäminen ajon aikana on laitonta ja erittäin vaarallista.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Voit käyttää näitä toimintoja myös äänikomennoilla (katso Puheohjaus).

Toybox

Ajoneuvosi Toyboxissa on hauskoja toimintoja. Tässä on joitain esimerkkejä Toyboxin sisältämistä toiminnoista:

Valitse tämä... ...kun haluat tehdä tämän
007 (vain ilmajousitetut mallit) Autosi "Drive" -vaihde muuttuu "Dive" -vaihteeksi! Valitse korkeusasetus valitsemalla kosketusnäytöstä Hallintalaitteet > Jousitus.
Boombox Jos Model S sisältää jalankulkijoiden varoitusjärjestelmän, voit ilahduttaa jalankulkijoita lukuisilla äänillä ulkoisesta kaiuttimesta ajoneuvon pysäköintivaihteen ollessa valittuna. Lisätietoja on kohdassa Boombox.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Tutustu paikallisiin lakeihin ennen kuin käytät Boomboxia julkisilla paikoilla.
Päästöt Yllätä ystäväsi pienellä jekulla. Valitse haluamasi pierutyyli ja kohdeistuin. Käytä vilkkua tai paina vasenta vierityspainiketta, kun olet valmis ”päästämään” pilan irti. Jalankulkijoiden varoitusjärjestelmällä varustetuissa ajoneuvoissa äänen voi kohdistaa myös ulkopuolelle ajoneuvon ollessa pysäköitynä. Hauskuus ei jää kuitenkaan tähän! Voit päästää pilan irti etäältä mobiilisovelluksella pitämällä yhtä neljästä pikasäätimien painikkeista painettuna ja valitsemalla pierupainikkeen.
Järjetön nopeus (Ludicrous Speed) (vain P100D-ajoneuvoissa) Pidä Ludicrous-asetusta pohjassa (valitse Hallintalaitteet > Polkimet ja ohjaus > Kiihtyvyys > Ludicrous) noin viiden sekunnin ajan. Valitse Kyllä, anna tulla!, kun haluat lisää nopeutta. Näyttääksesi voima- ja kiihtyvyyslukemat paina jompaa kumpaa vierityspainiketta lyhyesti, kunnes eri vaihtoehdot näytetään. Kierrä sitten vierityspainiketta korostaaksesi kohtaa Lukema ja paina sitten vierityspainiketta uudelleen.
Mars Model S -autosi näkyy Mars-ajoneuvona punaisen planeetan maisemissa ja Tietoja Teslasta -laatikossa näkyvät SpaceX:n planeettojen välisen avaruusaluksen tiedot.
Sateenkaarilaturi (latausportti) Paina latausliittimen painiketta kymmenen nopeasti kymmenen kertaa peräkkäin Model S -auton ollessa lukittuna ja latauksessa. Siistiä, huh?
Sateenkaaritie Enemmän lehmänkelloa? Pääset sateenkaaritielle vetämällä automaattiohjauksen vipua itseäsi kohti nopeasti neljä kertaa peräkkäin automaattiohjauksen ollessa käytössä.
Romanssi Et voi paistaa kastanjoita nuotiolla autossasi, mutta voit silti käpertyä mukavasti rakkaidesi kanssa nauttimaan virtuaalisen takan loimotuksesta. Laita soittolista valmiiksi ja siirry romanttisiin tunnelmiin!
Luonnoslehtiö Vapauta sisäinen Picassosi. Näytä mihin kykenet! Lähetä hengentuotteesi Teslalle arvosteltavaksi valitsemalla Julkaise.
TRAX Oletko sinä seuraava huippu-DJ? Toiminnolla TRAXajoneuvosi muuttuu musiikkistudioksi. Kytke pysäköintivaihde ja sävellä instrumenttien ja omaperäisten soundien avulla seuraava hittibiisi. Mikrofoni ja kuulokkeet eivät sisälly toimitukseen.
Vastaus elämään, maailmankaikkeuteen – ja kaikkeen Anna ajoneuvosi nimeksi 42 (valitse Hallintalaitteet > Ohjelmisto ja kosketa ajoneuvon nimeä). Katso uutta nimeä.
Auton värinvalitsin (jos varusteena) Muuta Model S -ajoneuvosi väriä kosketusnäytössä. Kosketa ajoneuvon vieressä olevaa väripalettia ja muokkaa ulkopuolen maalipintaa, sävyä ja muita ominaisuuksia.

Boombox

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Boombox on käytettävissä vain ajoneuvoissa, joissa on jalankulkijan varoitusjärjestelmä.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Tutustu paikallisiin lakeihin ennen kuin käytät Boomboxia julkisilla paikoilla.

Boombox-toiminnolla voit toistaa jalankulkijoiden varoitusjärjestelmän kaiuttimesta ääniä pysäköidyn Model S -ajoneuvon ulkopuolelle. Esimerkkejä:

 • Toista nykyistä mediaa.
 • Megaphone toistaa puheesi muunnettuna ajoneuvon ulkopuolelle.
 • Kun käytät äänimerkkiä, ajoneuvo toistaa ensimmäiset viisi sekuntia mistä tahansa yhteensopivan USB-laitteen sisältämästä äänestä.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Jos Camp-tila on otettu käyttöön ilmastoinnin ohjausasetuksissa, voit poistua ajoneuvosta ja ohjata äänenvoimakkuutta mobiilisovelluksella.

USB-aseman valmisteleminen Boomboxia varten

Voit lisätä enintään viisi mukautettua Boombox-ääntä seuraavasti:

 1. Alusta USB-asema tietokoneella muotoon exFAT, MS-DOS FAT (Mac), ext3 tai ext4 (NTFS-muotoa ei tällä hetkellä tueta).
 2. Luo USB-asemalle kansio Boombox.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Huomautus
  USB-asemassa saa olla vain yksi kansio. Yhteiskäyttö esimerkiksi kojelautakameran kanssa ei ole mahdollista.
 3. Lisää kansioon .wav- ja .mp3-tiedostoja. Voit lisätä USB-asemaan niin monta tiedostoa kuin siihen mahtuu, mutta vain viittä ensimmäistä (aakkosjärjestyksessä) voi käyttää. Tiedostonimien pituutta ei ole rajattu, ja nimet voivat sisältää isoja ja pieniä kirjaimia (a–z/A–Z), numeroita (0–9), pisteitä (.), yhdysmerkkejä (-) ja alaviivoja (_).
 4. Liitä USB-asema etuosan USB-porttiin.
 5. Valitse USB-asemaan tallennettu ääni Boomboxin avattavasta valikosta.

Pelien asennuksen poistaminen

Voit vapauttaa ajoneuvosi sisäistä tallennustilaa käyttöön poistamalla asennettuja pelejä. Voit poistaa pelin asennuksen valitsemalla Arcade, valitsemalla poistettavan pelin ja valitsemalla lopuksi Poista asennus. Kun pelin asennus on poistettu, peli on ladattava uudelleen, jos haluat myöhemmin pelata sitä.

Peliohjaimet

Voit liittää Bluetooth-peliohjaimia Model S -ajoneuvon laitepariksi samojen ohjeiden mukaan, joilla puhelinkin liitetään (katso Puhelin, kalenteri ja verkkokokoukset). Laitepariksi liittämisen jälkeen ohjain muodostaa yhteyden ajoneuvoon automaattisesti. Kun ohjain on liitetty, sillä voi pelata tiettyjä pelejä. Model S tukee kahta Bluetooth-laitetta kerrallaan (kuten kahta ohjainta tai yhtä puhelinta ja yhtä ohjainta).

Jos käytössäsi on ajoneuvo, joka on valmistettu noin ennen 1.11.2021, voit yhdistää USB-yhteensopivia peliohjaimia ajoneuvon keskikonsolin etuosassa oleviin USB-portteihin. Jos ajoneuvo on valmistettu noin 1.11.2021 jälkeen, käytä hansikaslokeron USB-porttia.