Taaksepäin osoittavat kamerat

Kameran sijainti

Model 3 on varustettu takarekisterikilven yläpuolelle sijoitetulla peruutuskameralla.

Auton takapää ja lähikuva takakamerasta.

Kameran näkymä ilmestyy kosketusnäytölle aina, kun vaihdat peruutusvaihteen päälle. Viivojen näyttämä ajolinja perustuu asentoon, jossa ohjauspyörä kulloinkin on. Nämä viivat kääntyvät, kun ohjauspyörä liikkuu.

Model 3 näyttää myös sivukameroiden kuvat. Voit piilottaa tai näyttää sivukameroiden näkymän pyyhkäisemällä ylös- tai alaspäin.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Pysäköintianturien antama visuaalinen palaute näytetään myös kosketusnäytössä (katso Pysäköintiavustin).
kamerakuvake kosketusnäytöllä
Voit katsoa takakameroiden kuvaa milloin tahansa avaamalla sovellusten käynnistysnäkymän ja koskettamalla kamerasovellusta.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Varoitus
Älä koskaan luota pelkästään kameroiden tietoon siitä, että auton takana ei ole esineitä ja/tai ihmisiä. Kamerat eivät välttämättä havaitse esineitä tai esteitä, jotka voivat aiheuttaa vahinkoa tai loukkaantumisia. Lisäksi monet ulkoiset tekijät voivat heikentää kameroiden toimivuutta, kuten likainen tai peittynyt kameran linssi. Pelkästään kameroihin luottaminen esteiden havaitsemisessa voi johtaa Model 3 -auton ja/tai esineiden vahingoittumiseen, ja voi mahdollisesti aiheuttaa vakavan loukkaantumisen. Tarkista alue aina omin silmin. Peruuttaessasi katso olan yli ja käytä kaikkia peilejä. Käytä kameroita ainoastaan apuna. Sitä ei ole tarkoitettu korvaamaan kuljettajan omia havaintoja tai huolellista ajotapaa.

Kameran puhdistaminen

Kameran linssin on oltava puhdas ja esteetön, jotta sen kuva olisi selkeä. Poista kertynyt lika tai roskat ruiskuttamalla kameran objektiiviin vettä ruiskupullolla tai painepesurilla.

Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Varoitus
Älä yritä poistaa likaa tai roskia pyyhkimällä paljasta objektiivia kädellä tai liinalla. Roskat voivat vaurioittaa objektiivin pintaa, kun ne hankautuvat pyyhittäessä sitä vasten.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Varoitus
Älä käytä kemiallisia tai hiovia puhdistusaineita. Ne voivat vahingoittaa linssin pintaa.