Korkeajänniteakun energia loppuu kesken ajon

Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Varoitus
Käyttäjän vastuulla on valvoa korkeajänniteakun tilaa ja ajoneuvon jäljellä olevaa toimintasädettä. Älä oleta, että ajoneuvossa on toimintasädettä jäljellä, kun kohdassa kosketusnäyttö näkyy 0 km (tai 0 %). Takuu ei kata tilannetta, jossa pienjännite -akku vaurioituu, koska toimintasäde loppuu kesken ajon.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
On epätodennäköistä, että korkeajänniteakun energia loppuu kesken ajon, mutta jos niin tapahtuu, pysäytä turvallisesti ja ota yhteyttä Tesla-tiepalveluun tai haluamaasi hinauspalveluun.

Jos Model 3 -ajoneuvon korkeajänniteakun energia loppuu kesken ajon, pienjännite -akku ei toimi, ja kun pienjännite -akku ei toimi, ajoneuvoa ei voi ladata. Siksi pienjännite -akku on kytkettävä ulkoiseen jännitelähteeseen, jotta korkeajänniteakkua voi ladata. Ulkoista jännitelähdettä ei enää tarvita, kun ajoneuvon lataus on alkanut.

Jos korkeajänniteakun energia loppuu eikä laturia ole käytettävissä, pyydä hinauspalvelua kuljettamaan Model 3 lähimmälle latausasemalle ja pysäköimään se siten, että latauskaapelin voi kytkeä. Kun ajoneuvo on pysäköitynä laturin viereen, toimi seuraavasti:

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Jos ajoneuvo on kuljetettu laturin luo, pyydä hinauspalvelua varmistamaan ajoneuvon korkeajänniteakun latauksen onnistuminen ennen poistumista paikalta.
  1. Palauta pienjännitejärjestelmä käyttöön apukäynnistyksellä (katso Apukäynnistäminen). Pienjänniteakku on palautettava käyttöön apukäynnistyksellä, jotta se voi ylläpitää korkeajänniteakun toimintaa.
  2. Odota muutama minuutti. Kun kosketusnäyttöön tulee virta, aloita korkeajänniteakun lataaminen kytkemällä latauskaapeli Model 3 -ajoneuvoon.
  3. Kun Model 3 -ajoneuvon lataus alkaa, irrota ulkoinen jännitelähde pienjänniteakusta.

Ennen kuin ajoneuvosi kuljetetaan muulle kuin Teslan latausasemalle, varmista, että ajoneuvossasi on kyseiseen latausasemaan sopiva sovitin. pienjännitejärjestelmä on palautettava käyttöön apukäynnistyksellä ennen latauksen aloittamista myös muilla kuin Teslan latausasemilla.

Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Varoitus
Varmista aina, että Model 3 -ajoneuvon korkeajänniteakussa on riittävästi energiaa ajomatkaa tai pitkäaikaista varastointia varten. Älä luota kosketusnäytössä tai mobiilisovelluksessa näkyviin toimintasädearvioihin, sillä toimintasäde voi vähentyä arvioitua nopeammin ympäristön lämpötilan, ajotapojen, tuulen, ajoneuvoasetusten (kuten Sentry Mode -tilan käytön) ja muiden vastaavien tekijöiden vuoksi.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Takuu ei kata tilanteita, joissa ajoneuvoa on hinattava toimintasäteen loputtua kesken ajon.