Sähköauton komponentit

Korkeajännitekomponentit

Läpinäkyvä ajoneuvo, jonka sähkökomponenteissa on korostukset ja kuvaselitteet
  1. Lämpöpumppukokoonpano
  2. Etumoottori (vain kaksoismoottorimalleissa)
  3. Korkeajänniteakku
  4. Korkeajännitekomponenttien huoltopaneeli (korkeajänniteakun komponenttimoduuli)
  5. Takamoottori
  6. Korkeajännitelinjat
  7. Latausportti
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Varoitus
Korkeajännitejärjestelmässä ei ole käyttäjän huollettavissa olevia osia. Älä pura, irrota tai vaihda korkeajännitejärjestelmän osia, kaapeleita tai liittimiä. Korkeajännitekaapelit ovat yleensä oransseja, jotta ne on helppo tunnistaa.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Varoitus
Lue kaikki Model 3 -auton varoitusmerkintöjen ohjeet ja noudata niitä. Merkinnät ovat autossa sinun turvallisuutesi vuoksi.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Varoitus
Tulipalon syttyessä soita välittömästi hätänumeroon.

Latauslaitteisto

Model 3 -auton lataamiseen suunniteltuja latauslaitteistoja on saatavana Teslalta. Tesla-seinäliitin asennetaan pysäköintipaikallesi. Se on nopein tapa ladata Model 3 päivittäin.

Useimmilla markkina-alueilla Model 3 -auton varustukseen kuuluu latausliitin ja yleisimpiin pistorasiatyyppeihin tarvittavat adapterit. Kun käytät latausliitintä, kytke se ensin pistorasiaan, kiinnitä sovitin (tarpeen mukaan) ja liitä se sitten Model 3 -autoon. Lisätietoja latausliittimestä on saatavana latausliittimen käyttöoppaasta (luettavissa kosketusnäytöllä). Lisäsovittimia voi ostaa Teslalta.

Teslan valikoimaan kuuluu sovittimia (esimerkiksi J1772 ja CHAdeMO), joiden avulla voit kytkeä auton oman alueesi yleisimpiin julkisiin latausasemiin. Avaa latausportti kosketusnäytöstä (katso Latausohjeet), kytke sovitin Model 3 -auton latausporttiin ja liitä aseman latausliitin sovittimeen. Lisätietoja omalla alueellasi saatavana olevista latauslaitteistoista on osoitteessa www.tesla.com, valitse oma alueesi, ja tarkista saatavilla olevat latausvaihtoehdot.

Lisätietoja julkisten latausasemien sovittimista löytyy osoitteesta https://www.tesla.com/chademoja www.tesla.com/CCScombo2.