Sisätilojen säilytystilat

Keskikonsoli

Keskikonsolissa on avainkortteja lukevan RFID-lähettimen lisäksi (katso Avaimet) mukitelineitä, kaksi säilytyslokeroa, erilaisia latureita (katso Sisätilojen elektroniikka) ja takakosketusnäyttö.

Avaa pääsäilytyslokero puristamalla etureunan alla olevaa salpaa. Avaa etusäilytyslokero liu’uttamalla sen kantta eteenpäin.

Keskikonsoli ja nuoli, joka osoittaa, miten lokeron kansi liu’utetaan, sekä toinen nuoli, joka osoittaa, miten käsinoja nostetaan lokeron päältä

Takakonsoli

Model 3 -autossa on toisen istuinrivin selkänojan keskelle integroitu takakonsoli. Vetämällä konsolin alas voit käyttää sitä käsinojana ja pääset käsiksi mukitelineisiin.

Kuva, jossa nuoli osoittaa vetämään takakonsolin alas.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Tietyissä tilanteissa takakonsoli lukittuu itsestään eikä sitä saa laskettua. Esimerkiksi ajettaessa hyvin kaltevilla pinnoilla tai voimakkaissa kiihdytyksissä.

Hansikaslokero

Avaa hansikaslokero valitsemalla Hallintalaitteet > Hansikaslokero. Hansikaslokero avautuu automaattisesti ja sen valo syttyy.

Hansikaslokero avoinna
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Oikeanpuoleisella ohjauksella varustetuissa autoissa oheisessa kuvassa näkyvä hansikaslokero on sijoiteltu samalla lailla, mutta peilikuvana.

Sulje hansikaslokero painamalla sitä ylöspäin, kunnes se lukittuu suljettuun asentoon.

Voit suojata hansikaslokeron sisällön vieläkin paremmin määrittämällä nelinumeroisen PIN-koodin valitsemalla Hallintalaitteet > Turvallisuus > Hansikaslokeron PIN (katso Hansikaslokeron PIN).

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Jos hansikaslokero jätetään auki, sen valo sammuu lopulta.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Hansikaslokero lukitaan aina suljettaessa ja kun Model 3 lukitaan mobiilisovelluksella, avainkortilla, poistuessasi Model 3 -autosta puhelinavain mukanasi (kun Ovien automaattinen lukitus autosta poistuttaessa on käytössä) tai kun Valet mode -tila on käytössä (katso Valet Mode -tila). Sitä ei lukita, kun Model 3 lukitaan koskettamalla lukon kuvaketta kosketusnäytöllä.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Varoitus
Pidä hansikaslokero kiinni ajon aikana etumatkustajalle törmäys- tai äkkipysähdystilanteessa aiheutuvien vammojen välttämiseksi.

Vaateripustimet

Model 3 -ajoneuvon toisella istuinrivillä ajoneuvon kummallakin puolella takaikkunan yläpuolella on vaateripustin. Vapauta vaateripustin painamalla sitä. Työnnä vaateripustin sisään painamalla sitä uudestaan.

Vaateripustin takaikkunan yläpuolella ja ulospäin osoittava nuoli