Etu- ja takaosan ilmakanavien säätäminen

Model 3 -ajoneuvossa on ainutlaatuinen koko kojelaudan leveyden kattava kasvojen tasolla oleva ilmakanava. Lisäksi takakonsolin alaosassa on ilmakanavat.

Sisänäkymä matkustamon etu- ja takaosasta sekä kuvaselitteet
  1. Kuljettajan ilmakanavat
  2. Kuljettajan säädöt
  3. Matkustajan säädöt
  4. Matkustajan ilmakanavat
  5. Takaosan ilmakanavat
  6. Takaosan säädöt

Voit määrittää kosketusnäytöistä täsmälleen sen kohdan, johon haluat suunnata ilmaa tästä ilmakanavasta matkustamoa lämmitettäessä tai jäähdytettäessä. Kun kasvojen tason ilmakanavat ovat käytössä, voit säätää ilmavirran suuntaa kustakin ilmakanavasta. Voit säätää ilmavirran suuntaa koskettamalla kosketusnäytöllä kyseisen ilmakanavan kuvassa säteilevää ilmavirtausta. Ilma kulkee keskitettynä yhtenä virtana tai jaettuina ilmavirtoina silloin, kun ilma ohjataan ulos- tai sisäänpäin ilmakanavan keskiosasta.

Etuilmakanavat, joista tulee ulos siniset nuolet

Voit poistaa etumatkustajan ilmakanavan käytöstä ilmastointijärjestelmän ollessa käynnissä koskettamalla etumatkustajan ilmavirtakuvaketta kosketusnäytössä ja noudattamalla näytön ohjeita.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Kun ilmakanava jaetaan kahteen erilliseen ilmavirtaukseen, eri suuntaan kohdistuvat virtaukset ei ole yhtä vahvoja kuin ilman virratessa vain yhtenä virtauksena.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Ulkoilma otetaan Model 3 -autoon tuulilasin edessä olevan säleikön läpi. Pidä tämä säleikkö puhtaana esimerkiksi lehdistä ja lumesta.

Ohjaamon ilmansuodattimet

Model 3 -autossa on yksi tai useampi ilmansuodatin, joka estää siitepölyn, ilmansaasteiden, tiepölyn ja muiden hiukkasten pääsyn sisään ilmakanavien kautta.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Ohjaamon ilmansuodattimet on vaihdettava ajoittain. Katso Huoltovälit.