Gebruik van deze handleiding

Om te vinden wat u zoekt, kunt u trefwoorden typen in de zoekbalk boven in het scherm (na selectie, moet u mogelijk omlaag scrollen om de inhoud te vinden). U kunt ook in de inhoud navigeren door op de navigatiepictogrammen in het zijmenu te tikken (onderaan op een mobiel apparaat).

UW GEBRUIKERSHANDLEIDING

Voor de nieuwste en beste informatie die is afgestemd op uw voertuig, raadpleegt u de gebruikershandleiding op het touchscreen van uw voertuig door te tikken op de App Launcher en vervolgens de app Handleiding te selecteren. De informatie is specifiek voor uw voertuig, afhankelijk van de functies die u hebt aangeschaft, de voertuigconfiguratie, de marktregio en de softwareversie. Informatie voor eigenaren die elders door Tesla wordt verstrekt, wordt daarentegen indien nodig bijgewerkt en bevat mogelijk geen informatie die uniek is voor uw voertuig.

RELEASE NOTES

Informatie over nieuw functies wordt weergegeven op het touchscreen na een software-update en kan op elk gewenst moment als volgt worden bekeken door het tabblad Release notes in de app Handleiding te selecteren of door te tikken op Bediening > Software > Release Notes. Als de inhoud van de gebruikershandleiding over het gebruik van uw voertuig in strijd is met de informatie in de Release notes, hebben de Release notes voorrang.

AFBEELDINGEN EN PRODUCTSPECIFICATIES

De afbeeldingen in dit document zijn uitsluitend bedoeld ter verduidelijking. Afhankelijk van de voertuigopties, de softwareversie en de marktregio kan de informatie die op het touchscreen in uw auto wordt weergegeven, enigszins afwijken.

Alle specificaties en omschrijvingen in dit document zijn ten tijde van het ter perse gaan gecontroleerd op juistheid. Omdat de doelstelling is om producten voortdurend te ontwikkelen en te verbeteren, behoudt Tesla zich het recht voor om op willekeurige momenten wijzigingen door te voeren. U kunt eventuele onjuistheden of ontbrekende informatie in dit document aan ons melden door een e-mail te sturen naar: ownersmanualfeedback@tesla.com.

VEILIGHEIDSINFORMATIE

U vindt veiligheidsinformatie in uw Model 3 Gebruikershandleiding op het touchscreen.

Ga voor meer informatie over uw Model 3 naar de website van Tesla voor uw regio en meld u aan bij uw Tesla-account of vraag een account aan.

Voor vragen en opmerkingen over uw Model 3 kunt u contact opnemen met Tesla. Ga voor het juiste telefoonnummer naar www.tesla.com en selecteer uw regio aan de onderzijde van het scherm om de contactgegevens op te vragen.

© 2012-2024 TESLA, INC.

Alle informatie in dit document en alle voertuigsoftware valt onder het copyright en andere intellectuele eigendomsrechten van Tesla, Inc. en haar licentieverleners. Wijziging, reproductie of kopiëren, geheel of gedeeltelijk in welke vorm dan ook, is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming vooraf van Tesla, Inc. en haar licentieverleners. Aanvullende informatie is op aanvraag verkrijgbaar. Hier worden geregistreerde handelsmerken van Tesla, Inc. in de Verenigde Staten en in andere landen weergegeven:

Handelsmerken of geregistreerde handlesmerken van Tesla, Inc.