Omistajan käsikirjan käyttäminen

Voit hakea tietoa haluamastasi aiheesta kirjoittamalla avainsanoja näytön yläreunassa olevaan hakukenttään (valinnan jälkeen näkymää on ehkä vieritettävä alaspäin, jotta sisältö tulee näkyviin). Voit myös selata sisältöä napauttamalla sivuvalikon (mobiililaitteessa alareunan valikon) selauskuvakkeita.

OMISTAJAN KÄSIKIRJA

Saat ajoneuvoasi koskevat uusimmat ja ajantasaisimmat tiedot tarkastelemalla omistajan käsikirjaa ajoneuvon kosketusnäytöstä valitsemalla sovellusten käynnistimen ja sitten Käsikirja-sovelluksen. Tiedot on räätälöity omaa ajoneuvoasi varten, ja ne vaihtelevat ostettujen toimintojen, ajoneuvon kokoonpanon, markkina-alueen ja ohjelmistoversion mukaan. Teslan muualla julkaisemat omistajan ohjeet päivitetään puolestaan tarpeen mukaan, ja ne eivät välttämättä sisällä autosi kokoonpanon mukaisia tietoja.

JULKAISUTIEDOT

Uusia toimintoja koskevat tiedot näytetään kosketusnäytöllä ohjelmistopäivityksen jälkeen, minkä lisäksi ne voi katsoa milloin tahansa valitsemalla Käyttöopas-sovelluksesta Julkaisutiedot-välilehden tai siirtymällä kohtaan Hallintalaitteet > Ohjelmisto > Julkaisutiedot. Jos omistajan käsikirjassa olevat auton käyttöä koskevat ohjeet poikkeavat julkaisutiedoista, julkaisutiedot ovat ensisijaisia.

KUVAT JA TUOTETIEDOT

Tässä asiakirjassa olevat kuvat on tarkoitettu ainoastaan havainnollistamista varten. Ajoneuvosi kosketusnäytössä näkyvät tiedot voivat poiketa hieman annetuista tiedoista riippuen ajoneuvon varustelusta, ohjelmistoversiosta ja markkina-alueesta.

Kaikki tässä asiakirjassa olevat erittelyt ja kuvaukset on tarkastettu paikkansa pitäviksi julkaisuhetkellä. Koska Tesla pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa, pidätämme itsellämme oikeuden tehdä tuotteisiimme muutoksia milloin tahansa. Tämän asiakirjan epätarkkuuksista tai puutteista voi ilmoittaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: ownersmanualfeedback@tesla.com.

TURVALLISUUSTIEDOT

Turvallisuustiedot ovat luettavissa Model Y -auton omistajan käsikirjasta, jota voi tarkastella kosketusnäytöllä.

Model Y -autosi tarkat tiedot löytyvät alueesi Tesla-verkkosivulta. Kirjaudu Tesla-tilillesi tai rekisteröidy, niin tili luodaan sinulle.

Jos sinulla on kysyttävää Model Y -ajoneuvostasi tai ongelmia sen kanssa, soita Teslalle. Etsi oman alueesi numero osoitteesta www.tesla.com. Valitse oma alueesi sivun alalaidassa ja katso yhteystiedot.

© 2012-2024 TESLA, INC.

Kaikki tämän asiakirjan tiedot ja ajoneuvon koko ohjelmisto ovat Tesla Inc. -yhtiön ja sen lisenssinhaltijoiden tekijänoikeuden ja muiden immateriaalioikeuksien alaisia. Tätä materiaalia ei saa muokata, jäljentää tai kopioida kokonaan tai osittain ilman Tesla Inc. -yhtiön ja sen lisenssinhaltijoiden etukäteen myöntämää kirjallista lupaa. Lisätietoja on saatavana pyydettäessä. Tässä olevat merkinnät ovat Tesla, Inc. -yhtiön tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa:

Tesla, Inc. -yhtiön tavaramerkit tai rekisteröidyt tavaramerkit