Upotreba ovog korisničkog priručnika

Kako biste pronašli ono što tražite, unesite ključne riječi u tražilicu na vrhu zaslona (kad ih odaberete, možete se pomicati prema dolje kako biste pronašli sadržaj). Također možete pretraživati sadržaj tako da dodirnete ikone navigacije na bočnom izborniku (na dnu mobilnog uređaja).

VAŠ KORISNIČKI PRIRUČNIK

Za najnovije i najbolje informacije prilagođene vašem vozilu pogledajte korisnički priručnik na dodirnom zaslonu vozila dodirnom na pokretač aplikacije i zatim odaberite aplikaciju Priručnik. Podaci su specifični za vaše vozilo, ovisno o značajkama koje ste kupili, konfiguraciji vozila, tržištu i verziji softvera. Suprotno tome, podaci o vlasniku koje društvo Tesla predaje drugdje ažuriraju se po potrebi i možda neće sadržavati podatke jedinstvene za vaše vozilo.

NAPOMENE O IZDANJU

Podaci o novim značajkama prikazuju se na dodirnom zaslonu nakon ažuriranja softvera i mogu se pregledati u bilo kojem trenutku tako da odaberete karticu Napomene o izdanju u aplikaciji Priručnika ili dodirom na Kontrole > Softver > Napomene o izdanju. Ako se sadržaj u korisničkom priručniku o načinu upotrebe vašeg vozila sukobljava s podacima u napomenama o izdanju, napomene o izdanju imaju prednost.

SLIKE I SPECIFIKACIJE PROIZVODA

Slike u ovom dokumentu služe samo za pokazne svrhe. Ovisno o opciji vozila, verziji softvera i području tržišta, informacije koje se prikazuju na dodirnom zaslonu vašeg vozila mogu se razlikovati.

Sve specifikacije i opisi sadržani u ovom dokumentu potvrđeni su kao točni u vrijeme tiskanja ovog dokumenta. Međutim, zbog toga što je kontinuirano unaprjeđivanje cilj tvrtke Tesla, zadržavamo pravo modifikacije proizvoda u bilo kojem trenutku. Ako želite podijeliti neke netočnosti ili nedostatke iz ovog dokumenta, pošaljite poruku e-pošte na: ownersmanualfeedback@tesla.com.

SIGURNOSNE INFORMACIJE

Sigurnosne informacije možete pronaći u korisničkom priručniku vašeg Model Y na dodirnom zaslonu.

Detaljne podatke o svom Model Y potražite na web-mjestu društva Tesla za svoju regiju, prijavite se u svoj Tesla račun ili se registrirajte da ga napravite.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s vozilom Model Y, nazovite tvrtku Tesla. Kako biste pronašli broj za svoju regiju, idite na www.tesla.com, odaberite svoju regiju na dnu stranice, a zatim pregledajte informacije.

© 2012-2024 TESLA, INC.

Sve informacije u ovom dokumentu i sav softver za vozila podložni su autorskim pravima i drugim pravima intelektualnog vlasništva društva Tesla, Inc. i njegovih davatelja licenci. Ovaj materijal nije dopušteno izmjenjivati, reproducirati ili kopirati, potpuno ili djelomično, bez prethodnog pisanog dopuštenja društva Tesla, Inc. i njegovih davatelja licenci. Dodatne informacije dostupne su na zahtjev. Prikazuju se žigovi ili registrirani žigovi društva Tesla, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama:

Zaštitni znakovi ili registrirani zaštitni znakovi društva Tesla, Inc.