Wi-Fi

Wi-Fi kan bruges som dataforbindelsesmetode og er ofte hurtigere end mobildatanetværk. Det er især nyttigt at oprette forbindelse til Wi-Fi i områder med begrænset eller ingen mobildækning. For at sikre hurtig og pålidelig levering af software og kortopdateringer anbefaler Tesla, at du lader din Model S være tilsluttet til et Wi-Fi-netværk, når det er muligt (for eksempel, når den er parkeret derhjemme).

Sådan opretter du forbindelse til et Wi-Fi-netværk:

 1. Tryk på Betjeningsknapper > Wi-Fi. Model S begynder at søge efter og viser de registrerede Wi-Fi-netværk, der er inden for rækkevidde.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Bemærk
  Hvis et kendt Wi-Fi-netværk ikke vises på listen, skal du flytte Model S tættere på Wi-Fi-adgangspunktet eller overveje at bruge en Wi-Fi-forstærker.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Bemærk
  Når du tilslutter til et 5 GHz-netværk (hvis tilgængeligt), skal du kontrollere, hvilke kanaler der understøttes i din region.
  Tabel 1. Understøttede 5 GHz-netværkskanaler
  36-48 52-64 100-140 149-165
 2. Find og tryk på det Wi-Fi-netværk du gerne vil benytte i Søgning efter Wi-Fi-netværk eller tilføj det manuelt i Tilføj Wi-Fi-netværk. Indtast adgangskoden (hvis påkrævet), og tryk derefter på Bekræft. Når du har oprettet forbindelse, vil Wi-Fi-netværket blive vist under Kendte Wi-Fi-netværk sammen med et grønt flueben. Når netværket er inden for rækkevidde, opretter Model S forbindelse til det automatisk.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Bemærk
  Model S understøtter i øjeblikket ikke forbindelser til "captive Wi-Fi-netværk" (en "captive Wi-Fi", der almindeligvis bruges af offentlige hotspots, kræver, at du får adgang til en tilpasset webportal og accepterer servicevilkårene, før du kan logge ind).
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bemærk
Hvis der er mere end ét tidligere brugt netværk inden for rækkevidde, opretter Model S forbindelse til det senest anvendte netværk.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bemærk
På Teslas servicecentre etablerer Model S automatisk forbindelse til Tesla Service Wi-Fi-netværket.

Hotspots

I stedet for et Wi-Fi-netværk kan du også benytte et mobilt hotspot (underlagt din udbyders afgifter og begrænsninger). Når du har oprettet forbindelse til dit hotspot, skal du vælge Oprethold forbindelse i Drive (D), hvis du gerne vil have, at forbindelsen skal være aktiv, mens du kører.

Fejlfindingstips

Hvis dit køretøjs Wi-Fi-forbindelse er langsom, eller hvis der ikke kan oprettes forbindelse, skal du prøve disse tips.
 • Kontroller antallet af søjler ud for Wi-Fi-ikonet (signalstyrke) på touchskærmen. Hvis søjlerne er lave skal du overveje at tilføje et Wi-Fi-adgangspunkt tættere på køretøjet for at forbedre signalet.
 • Genstart touchskærmen (se Genstart af touchskærmen eller instrumentpanelet).
 • Fjern Wi-Fi-forbindelsen og opret forbindelse igen. Tryk på Betjeningsknapper > Wi-Fi, vælg dit netværk og Glem netværk og opret derefter forbindelse igen ved at trykke på dit netværk under Kendte netværk.
 • Prøv et andet Wi-Fi-netværk.