Theater, Arcade og Toybox

Oversigt

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bemærk
Underholdningsmulighederne kan variere afhængigt af markedsregionen, produktionsdatoen og køretøjskonfigurationen.
Biograf: Afspil forskellige videostreamingtjenester (som f.eks. Netflix, YouTube, Hulu osv.), mens bilen er parkeret. Kun tilgængelig hvis Model S er tilsluttet WiFi eller er udstyret med Premium-Connectivity, og et mobilsignal er tilgængeligt.
Arcade: Vil du spille? Du skal muligvis benytte rat knapperne eller en Bluetooth- eller USB-controller til at spille spillet. Se Spilcontrollere.
Toybox: Spil i Toybox, mens du holder parkeret.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Advarsel
Brug kun disse funktioner, når Model S er parkeret. Vær altid opmærksom på vej- og trafikforhold under kørslen. Det er ulovligt og meget farligt at bruge disse funktioner, mens du kører.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bemærk
Du kan også anvende stemmekommandoer til at få adgang til disse funktioner (se Stemmekommandoer).

Toybox

Dit køretøjs Toybox indeholder funktioner, der kan være sjove at benytte. Her er et eksempel på den type funktioner, du kan finde i Toybox:

Vælg dette... For at gøre dette...
007 (kun køretøjer med luftaffjedring) Du er ikke længere "Fører", du er "Dykker"! Tryk på Betjeningsknapper > Affjedring for at ændre dybden.
Ghettoblaster Hvis Model S er udstyret med et Fodgængeradvarselssystem, så kan du underholde fodgængere med et udvalg af forskellige lyde fra dit køretøjs eksterne højttaler, mens du holder parkeret. Se Ghettoblaster for at få flere oplysninger.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bemærk
Tjek den lokale lovgivning før brug af Ghettoblaster på offentlige steder.
Emissioner Sjov kan være mange ting. Vælg din foretrukne "pruttestil" og sæde. Aktiver dit blinklys eller tryk på venstre rulleknap, når du er klar til at lave "fis" med folk. Hvis du er så heldig at have et køretøj, der er udstyret med et Fodgængeradvarselssystem, så kan du vælge, at lyden også skal kunne høres udenfor, mens dit køretøj er parkeret. Men vent – det er ikke det hele. Benyt mobilappen til at udføre fjern-emissionstest ved at trykke på en af de fire genvejsknapper og holde den inde og vælge "prutte"-knappen.
Lysshow Parker udendørs, skru op for lydstyrken, rul vinduerne ned og nyd showet. Planlæg lysshowet til et senere tidspunkt, og vælg din egen sang, så du kan overraske dem, du holder af.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bemærk
Funktionen lysshow bør ikke benyttes, når køretøjet holder parkeret på eller i nærheden af offentlige veje. Det kan medføre, at andre trafikanter bliver distraheret. Det er førerens ansvar at sikre sig, at brugen af lysshow er i overensstemmelse med lokale love og regler, inden funktionen aktiveres.
Hastighedsindstillingen Ludicrous (kun P100D-køretøjer) Tryk på indstillingen Ludicrous, og hold den nede (tryk på Betjeningsknapper > Pedaler og styring > Acceleration > Ludicrous) i ca. fem sekunder. Tryk på Jep, kom bare med det!, hvis du vil køre hurtigt. For at få vist effekt- og accelerationsaflæsninger på instrumentpanelet skal du trykke kortvarigt på en af drejeknapperne, indtil de tilgængelige valgmuligheder vises. Derefter skal du dreje på drejeknappen for at fremhæve Udlæsning, og derefter trykke på drejeknappen igen.
Mars Kortet viser din Model S som et månekøretøj i et Mars-landskab, og feltet Om din Tesla viser SpaceX's interplanetariske rumskib.
Regnbueopladningsport Når Model S er låst og oplader, skal du trykke på mobilstikket ti gange hurtigt efter hinanden. Er det ikke smart?
Margueritrute Vil du høre flere kobjælder? Find Margueritruten ved at trække Autopilothåndtaget ind mod dig selv fire gange hurtigt efter hinanden med Autostyring aktiveret.
Romantik Du kan ikke riste kastanjer over åben ild i din bil, men du kan stadig skabe en hyggelig stemning sammen med dine kære ved denne virtuelle pejs. Sæt musik på, og skru op for romantikken!
Skitseblok Udlev din indre Picasso. Vis os, hvad du kan! Tryk på Udgiv for at indsende dine kunstneriske kompositioner til bedømmelse hos Tesla.
TRAX Det er aldrig for sent at gå efter drømmen om at blive en verdensberømt DJ. Med TRAXkan du omdanne bilen til dit helt eget personlige musikstudio. I parkeringsgear kan du vælge mellem mange forskellige instrumenter og unik sound og lave det næste store hit. Mikrofon og hovedtelefoner følger ikke med.
Svaret på livets endegyldige spørgsmål, universet og alting Omdøb dit køretøj til 42 (tryk på Betjeningsknapper > Software, og tryk på køretøjets navn). Bemærk det nye navn.
Bilfarver (ekstraudstyr) Skift farven på din Model S på touchskærmen. Tryk på farveprøven ud for køretøjets navn og udvendige farve, farvetone og meget mere.

Ghettoblaster

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bemærk
Ghettoblaster er kun tilgængelig på køretøjer, der er udstyret med Fodgængeradvarselssystemet (PWS).
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bemærk
Tjek den lokale lovgivning før brug af Ghettoblaster på offentlige steder.

Med Ghettoblaster kan du afspille lyd eksternt via fodgængeradvarselssystemets højttaler (PWS), når Model S er i parkeringsgear (P). For eksempel:

 • Afspil aktuelle medier.
 • Benyt Megafon til at udsende en moduleret version af din stemme.
 • Tryk på hornet for at afspille de første fem sekunder af en hvilken som helst lyd fra en kompatibel USB-enhed.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bemærk
Hvis Camp-tilstand er aktiveret i betjeningen af klimaanlægget, kan du stige ud af køretøjet og benytte Tesla-appen til at regulere lydstyrken.

Forberedelse af et USB-drev til Ghettoblaster

Følg disse trin for at tilføje op til fem brugertilpassede Ghettoblaster-lyde:

 1. Formater USB-drevet på en computer til exFAT, MS-DOS FAT (for Mac), ext3 eller ext4 (NTFS understøttes ikke i øjeblikket).
 2. Opret en mappe på USB-drevet med navnet Ghettoblaster.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Bemærk
  USB-drevet må kun indeholde en mappe. Det kan f.eks. ikke deles med Dashcam.
 3. Tilføj .wav- og .mp3-lydfiler til mappen. Selv om du kan tilføje så mange filer, som USB-drevets kapacitet tillader, så kan du kun vælge mellem de første fem i alfabetisk rækkefølge. Filnavne af en hver længde kan indeholde små og store bogstaver (a-z/A-Z), tal fra 0-9, punktummer (.), bindestreger (-) og understregningstegn (_).
 4. Sæt USB-drevet i en af de forreste USB-porte.
 5. Vælg en lyd fra USB-drevet ved at markere den i Ghettoblaster rullemenuen.

Afinstallering af spil

Afinstallering af spil kan være nyttigt, hvis du gerne vil frigøre plads på dit køretøjs indbyggede lagringsmedie. For at afinstallere spil skal du navigere til Arcade, vælge det spil, du vil afinstallere og derefter trykke på Afinstaller. Når du har afinstalleret et spil, skal du downloade det, før du kan spille spillet igen.

Spilcontrollere

Du kan parre klassiske spilcontrollere med Bluetooth-funktionalitet med Model S ved at følge de samme trin, som når du parrer din telefon (se Telefon, kalender og online-møder). Når controlleren er parret, opretter den automatisk forbindelse til køretøjet. Når controlleren har oprettet forbindelse, kan du benytte den til at spille udvalgte spil. Model S understøtter op til to Bluetooth-enheder på samme tid (f.eks. to controllere eller en telefon og en controller).

I køretøjer, der er produceret før ca. 1. november 2021, kan du tilslutte USB-kompatible spil-controllere til de forreste USB-porte i køretøjets midterkonsol. I køretøjer, der er produceret efter ca. 1. november 2021, skal du benytte USB-porten i handskerummet.