Sådan anvendes denne instruktionsbog

For at finde det du leder efter, skal du indtaste søgeord i søgefeltet øverst på skærmen (når du har valgt et søgeord, skal du muligvis rulle ned for at finde indholdet). Du kan også navigere i indholdet ved at trykke på navigationsikonerne i sidemenuen (placeret nederst på skærmen på en mobilenhed).

DIN INSTRUKTIONSBOG

For de nyeste og bedste oplysninger, der er tilpasset din bil, henvises til instruktionsbogen på bilens touchskærm ved at trykke på appstarteren og derefter vælge appen Instruktionsbog. Oplysningerne er specifikke for din bil afhængig af de funktioner, du har købt, bilens konfiguration, markedsregion og softwareversion. I modsætning hertil opdateres ejeroplysninger, der leveres af Tesla andre steder, efter behov og indeholder muligvis ikke oplysninger, der er unikke for dit køretøj.

PRODUKTBEMÆRKNINGER

Oplysninger om nye funktioner vises på touchskærmen efter en softwareopdatering, og du kan få dem vist til hver en tid ved at vælge fanen Produktbemærkninger i appen Instruktionsbog eller ved at trykke på Betjeningsknapper > Software > Produktbemærkninger. Hvis indholdet i brugervejledningen om, hvordan du bruger dit køretøj, er i modstrid med oplysningerne i Produktbemærkningerne, har Produktbemærkningerne forrang.

ILLUSTRATIONER OG PRODUKTSPECIFIKATIONER

Illustrationerne i dette dokument er kun vejledende. Afhængigt af køretøjets indstillinger, softwareversion og markedsregion, kan de oplysninger, der vises på berøringsskærmen i dit køretøj, synes en smule anderledes.

Alle specifikationer og beskrivelser i dette dokument er korrekte på udgivelsestidspunktet. Tesla har dog et mål om hele tiden at blive bedre, og vi forbeholder os derfor ret til at foretage løbende ændringer i produktet. Hvis du ønsker at meddele os eventuelle unøjagtigheder eller udeladelser i dette dokument, bedes du sende en e-mail til: ownersmanualfeedback@tesla.com.

SIKKERHEDSOPLYSNINGER

Du kan finde sikkerhedsoplysninger i instruktionsbogen til din Model S på touchskærmen.

Du kan finde yderligere oplysninger om din Model S ved at gå til Teslas hjemmeside for din region og logge på din Tesla-konto, eller tilmelde dig for at oprette en konto.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende Model S, kan du ringe til Tesla. Du kan finde det relevante nummer på www.tesla.com. Vælg dit område nederst på siden for at se kontaktoplysningerne.

© 2012-2024 TESLA, INC.

Alle oplysninger i dette dokument og al software til køretøjet er beskyttet af copyright og andre immaterielle rettigheder tilhørende Tesla, Inc. og dennes licensgivere. Det er ikke tilladt at ændre, gengive eller kopiere materialet hverken helt eller delvist uden forudgående skriftlig tilladelse fra Tesla, Inc. og dennes licensgivere. Yderligere oplysninger fås på anmodning. De viste varemærker eller registrerede varemærker tilhører Tesla, Inc. i USA og andre lande:

Varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Tesla, Inc.