Løbe tør for rækkevidde

Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Pas på
Det er dit ansvar at holde høje med status for højspændingsbatteriet og dit køretøjs resterende rækkevidde. Du må ikke antage, at resterende rækkevidde er tilgængelig, når rækkevidden der vises på instrumentpanel angives til 0 km (eller 0 %). Beskadigelse af lavspænding batteriet fordi rækkevidden overskrides, dækkes ikke af garantien.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bemærk
I det usandsynlige tilfælde, at dit køretøj løber tør for rækkevidde, mens du kører, skal du trække ind til siden, når det er sikkert at gøre det og kontakte Teslas vejhjælp eller dit foretrukne bugseringsfirma.

Hvis Model S løber tør for rækkevidde, så oplades lavspænding batteriet ikke længere – og når lavspænding ikke oplades, så kan køretøjet ikke oplade. Derfor skal lavspænding batteriet oplades via en ekstern strømforsyning, så du kan oplade højspændingsbatteriet. Den eksterne strømforsyning er ikke længere påkrævet, når køretøjet begynder at oplade.

Hvis du løber tør for rækkevidde, og du ikke er i nærheden af en oplader, så skal bugseringsfirmaet transportere Model S til den nærmeste ladestation og placere køretøjet inden for ladekablets rækkevidde. Når køretøjet er placeret ved siden af en oplader, skal du følge disse instruktioner:

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bemærk
Hvis køretøjet bliver transporteret til en oplader, skal du sørge for at bugseringsfirmaet ikke forlader stedet, før end du har bekræftet, at køretøjets højspændingsbatteri oplader.
  1. Start af lavspændingssystemet med startkabler (se Brug af startkabler). Lavspændingsbatteriet skal startes med startkabler, så højspændingsbatteriet kan oplades.
  2. Vent et par minutter. Når touchskærmen tændes, skal du tilslutte ladekablet til Model S for at påbegynde opladningen af højspændingsbatteriet.
  3. Når Model S begynder at oplade, skal du frakoble den eksterne strømforsyning fra lavspændingbatteriet.

Inden transport til en ikke-Tesla-oplader skal du sørge for, at dit køretøj er udstyret med en adapter, der passer til den specifikke type ladestation, du skal bruge. Selv ved en ikke-Tesla-oplader vil du også skulle starte lavspænding systemet med startkabler, før du kan påbegynde opladningen.

Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Pas på
Sørg altid for, at Model S har tilstrækkelig rækkevidde til din køretur eller til opbevaring i en længere periode. Stol ikke på de rækkeviddeestimater, der vises på touchskærmen eller i mobilappen, da rækkevidden kan falde hurtigere end forudset pga. omgivende temperaturer, kørevaner, vind, køretøjsindstillinger (som f.eks. Sentry-tilstand) osv.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bemærk
Bugsering af dit køretøj som følge af utilstrækkelig rækkevidde er ikke dækket af garantien.