Komponenter og tilbehør

Komponenter, tilbehør og ændringer

Brug kun originale komponenter og originalt tilbehør fra Tesla. Komponenter fra Tesla undergår strenge test for at sikre, at de er velegnede, sikre og pålidelige. Køb kun komponenter fra Tesla, hvor de monteres af fagfolk, som også kan rådgive dig om, hvordan du foretager ændringer på Model S. Tilbehør kan købes fra en Tesla Store eller online på www.tesla.com.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bemærk
Visse typer tilbehør er muligvis ikke tilgængeligt i dit område.

Tesla kan ikke vurdere komponenter fra tredjepartsproducenter, som forhandles via andre distributører, og fraskriver sig derfor ethvert ansvar, hvis du bruger komponenter fra andre producenter end Tesla på en Model S.

Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Advarsel
Montering af ikke-godkendte komponenter og tilbehør eller udførelse af ikke-godkendte ændringer kan påvirke Model Ss ydeevne og sikkerheden for bilens passagerer. Eventuelle skader i forbindelse med brug eller montering af ikke-godkendte dele eller udførelse af sådanne ændringer er ikke dækket af garantien.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Advarsel
Tesla påtager sig intet ansvar for dødsfald, personskade eller tingskade, som skyldes brug eller montering af ikke-godkendt tilbehør eller udførelse af ikke-godkendte ændringer.

Reparationer på karosseriet

Hvis din Model S bliver involveret i et sammenstød, skal du kontakte Tesla eller et Tesla-godkendt karosseriværksted for at sikre, at bilen bliver repareret med originale reservedele fra Tesla. Tesla har udvalgt og godkendt bestemte karosseriværksteder, som opfylder strenge krav mht. uddannelse, udstyr, kvalitet og kundetilfredshed.

Nogle værksteder og forsikringsselskaber foreslår muligvis, at der skal bruges uoriginalt udstyr eller renoverede komponenter for at spare penge. Disse komponenter lever dog ikke op til Teslas høje standarder med hensyn til kvalitet, pasform og rustfrie egenskaber. Uoriginalt udstyr og renoverede komponenter (og eventuelle skader eller fejl forårsaget af sådanne komponenter) dækkes ikke af garantien.

Brug af RFID-transpondere

Model S har en metalbelægning på forruden, som kan forstyrre de signaler, der sendes fra de RFID-transpondere, som benyttes i mange betalingssystemer. Afhængigt af produktionsdatoen har de fleste Model S-køretøjer et område i forruden, hvor metalbelægningen er skåret ud af hensyn til transpondere. Dette område, på højre side af bakspejlet, er det bedste sted at placere en transponder. Hvis køretøjet ikke har et sådant område, monteres transponderen i bagruden.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bemærk
En vejrbestandig transponder kan også monteres på den forreste nummerplade.
Anbefalet placering af transponderen – forruden til højre for bakspejlet som vist.