Az első csomagtértető felnyitása áramellátás nélkül

Az első csomagtértető felnyitása áramellátás nélkül

Ez az eljárás a kb. 2024 áprilisa után gyártott Model S járművek esetén alkalmazandó. A kb. 2024 áprilisa előtt gyártott járművek esetén lásd a Do It Yourself Guide (Önállóan elvégezhető műveletek útmutatója) dokumentum „Az első csomagtértető felnyitása áramellátás nélkül” szakaszát.

Ha a Model S akkumulátora lemerült, vagy az érintőképernyő/kulcs segítségével nem tudja kinyitni az első csomagtartót, akkor manuálisan kell kinyitnia azt.

Keresse meg a kioldókábelt, amely a jármű két elülső kerekénél a kerékjárati ívek burkolata alatt található (összesen két kioldókábel van). Kövesse az alábbi utasításokat az első csomagtértető manuális kinyitásához:

  1. Távolítsa el a jobb első kerékdobot.
  2. Húzza meg a kábelt az elsődleges retesz kioldásához.
  3. Távolítsa el a bal első kerékdobot.
  4. Húzza meg a kábelt a másodlagos retesz kioldásához.
  5. Nyissa fel a motorháztetőt. Előfordulhat, hogy kis mértékben le kell nyomnia a motorháztetőt, hogy a másodlagos retesz ne feszüljön.

l

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Megjegyzés
Fontos, hogy a hevedereket a megfelelő sorrendben húzza meg, különben a megfelelő retesz nem oldódik ki, és az első csomagtartó nem tud kinyílni.

Ha ezzel a módszerrel nyitja ki az első csomagtartót, a reteszek nyitott helyzetben maradnak, és elektromos áram nélkül nem tudja újra bezárni azokat. A kézi hevederek meghúzásával kinyitott első csomagtartó bezárásához:

  1. Töltse fel a alacsony feszültség -os akkumulátort (útmutatásért vegye fel a kapcsolatot a Tesla vállalattal).
  2. Nyomja meg az érintőképernyőn az Első csomagtartó gombot az elsődleges és másodlagos reteszek visszaállításához.