A kezelési kézikönyv használata

Ha meg szeretné találni, amit keres, írja be a kulcsszavakat a képernyő tetején található keresősávba (ha kiválasztotta, lehet, hogy lefelé kell görgetnie, hogy megtalálja a tartalmat). A tartalomban az oldalsó menüben található navigációs ikonokra koppintva is navigálhat (mobilkészülékeken alul).

KEZELÉSI KÉZIKÖNYV

A járművére szabott legfrissebb és részletes információkért érintse meg az alkalmazásindítót gépjárműve érintőképernyőjén, majd válassza a Kézikönyv alkalmazást. A gépjárműre vonatkozó információk egyediek, a megvásárolt funkciók, a gépjármű konfigurációja, a piaci régió és a szoftververzió függvényében. Ezzel szemben a Tesla által biztosított tulajdonosi adatok szükség esetén frissülnek, és nem tartalmazzák a gépjárműre vonatkozó egyedi információkat.

KIBOCSÁTÁSI MEGJEGYZÉSEK

Az új funkciókról szóló információk szoftverfrissítés után megjelennek az érintőképernyőn, és azokat bármikor megtekintheti a Kézikönyv alkalmazás Kibocs. megj. oldalán, vagy, ha megérinti a Kezelőelemek > Szoftver > Kibocs. Megj. elemét. Ha a kezelési kézikönyvben a gépjármű használatára vonatkozó információk nem egyeznek a kibocsátási megjegyzésekben szereplő információkkal, a kibocsátási megjegyzéseket kell figyelembe venni.

ÁBRÁK ÉS TERMÉKJELLEMZŐK

Az ezen dokumentumban szereplő ábrák csak illusztrációk. A gépjármű opciói, a szoftververzió és a piaci régió függvényében a gépjármű érintőképernyőjén megjelenő információk kissé eltérhetnek.

A jelen dokumentumban megadott specifikációk és leírások a nyomtatás időpontjában ellenőrzötten pontosak voltak. Ugyanakkor mivel a Tesla vállalatnál célunk a folyamatos fejlesztés, fenntartjuk a jogot a termék bármikor történő módosítására. A dokumentumban felfedezett bármilyen pontatlanság vagy hiányosság bejelentéséhez, kérjük, küldjön e-mailt a következő címre: ownersmanualfeedback@tesla.com.

BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK

A biztonsági információkat a Model S kezelési kézikönyvében találja az érintőképernyőn.

A Model S gépjárművel kapcsolatos részletes információkért látogasson el a Tesla weboldalára régiója szerint, jelentkezzen be Tesla-fiókjába, vagy regisztráljon új fiókot.

Ha a Model S típussal kapcsolatban kérdései vagy aggályai merülnek fel, hívja a Tesla vállalatot. Az Ön régiójában érvényes telefonszám megkereséséhez látogasson el a www.tesla.com webhelyre, az oldal alján válassza ki régióját, majd tekintse meg az elérhetőségi adatokat.

© 2012-2024 TESLA, INC.

A dokumentumban szereplő minden információ és minden gépjárműszoftver a Tesla, Inc. és annak licencadóinak szerzői jogvédelme, valamint egyéb szellemi tulajdonjoga alatt áll. Az anyag sem egészben, sem részeiben nem módosítható, sokszorosítható vagy másolható a Tesla, Inc. és annak licencadói előzetes írásbeli engedélye nélkül. Kérésre további információ áll rendelkezésre. Az alábbiak a Tesla, Inc. védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban:

A Tesla Inc. védjegyei vagy bejegyzett védjegyei.