Tudnivalók a kezelési kézikönyvről

Dokumentum alkalmazhatósága

A járművére szabott legfrissebb és részletes információkért tekintse meg a kezelési kézikönyvet gépjárműve érintőképernyőjén a Kezelőelemek > Szerviz > Kézikönyv menüelem megérintésével. A gépjárműre vonatkozó információk egyediek, a megvásárolt funkciók, a gépjármű konfigurációja, a piaci régió és a szoftververzió függvényében. Ezzel szemben a Tesla által biztosított tulajdonosi adatok szükség esetén frissülnek, és nem tartalmazzák a gépjárműre vonatkozó egyedi információkat.

Az érintőképernyőn a szoftverfrissítés után megjelennek az új funkciókkal kapcsolatos információk, amelyek a Kezelőelemek > Szoftver > Kibocs. megj. menüelem megérintésével bármikor megtekinthetők. Ha a kezelési kézikönyvben a gépjármű használatára vonatkozó információk nem egyeznek a kibocsátási megjegyzésekben szereplő információkkal, a kibocsátási megjegyzéseket kell figyelembe venni.

Ábrák

Az ezen dokumentumban szereplő ábrák csak illusztrációk. A gépjármű opciói, a szoftververzió és a piaci régió függvényében a gépjármű érintőképernyőjén megjelenő információk kissé eltérhetnek.

Funkciók elérhetősége

Egyes funkciók csak bizonyos jármű-konfigurációk esetén és/vagy adott piaci régióban érhetők el. A kézikönyvben említett beállítások vagy funkciók nem feltétlenül találhatók meg az adott gépjárműben. További információért lásd: Funkciók elérhetőségével kapcsolatos nyilatkozat.

Hibák vagy pontatlanságok

A műszaki adatok és leírások a nyomdába kerülés időpontjában pontosak voltak. Ugyanakkor mivel a Tesla vállalatnál célunk a folyamatos fejlesztés, fenntartjuk a jogot a termék bármikor történő módosítására. Ha pontatlanságot vagy hiányosságot szeretne jelezni, esetleg véleményét vagy javaslatát kívánja a tudtunkra adni a kézikönyv minőségével kapcsolatban, küldje el e-mailben erre a címre: ownersmanualfeedback@tesla.com.

Alkatrészek helye

A kezelési kézikönyv a gépjármű bal vagy jobb oldali részén találhatóként határozhatja meg egy alkatrész helyét. Az ábrán látható módon a bal (1) és a jobb (2) a gépjárműben ülve jelenti a gépjármű adott oldalát.

A gépjármű felülnézete, a bal oldalán 1-es, a jobb oldalán pedig 2-es számmal.

Szerzői jogok és védjegyek

© 2012-2024 Tesla, Inc. A dokumentumban található összes információ, valamint az összes járműszoftver a Tesla, Inc. és licencadói szerzői jogi védelmének és egyéb szellemitulajdon-védelmének hatálya alatt áll. Az anyag sem egészben, sem részeiben nem módosítható, sokszorosítható vagy másolható a Tesla, Inc. és annak licencadói előzetes írásbeli engedélye nélkül. Kérésre további információ áll rendelkezésre. A Tesla az Open Source közösség által fejlesztett szoftvereket használja. Kérjük, látogasson el a Tesla Open Source szoftverének webhelyére a http://www.tesla.com/opensource címen. A HD Radio az iBiquity Digital Corporation bejegyzett védjegye. Az alábbiak a Tesla, Inc. védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban:

A Tesla különféle védjeggyel ellátott szavai, logói stb.

A dokumentumban foglalt minden más védjegy a jogtulajdonosaik tulajdonát képezi, és a dokumentumban való használatuk nem jelenti a termékeik vagy szolgáltatásaik támogatását vagy jóváhagyását. A dokumentumban vagy a gépjárművön megjelenő bármely védjegy jogosulatlan használata szigorúan tilos.