Színház, Arcade játékok és Toybox

Áttekintés

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Megjegyzés
A szórakozási lehetőségek a piaci régiótól, a gyártás dátumától és a gépjármű konfigurációjától függően változhatnak.
Színház: Lejátszhat különféle video streaming szolgáltatásokat (például Netflix, YouTube, Hulu stb.) parkolás közben. Csak akkor érhető el, ha Model S a készülék WiFi-hez van csatlakoztatva, vagy prémium csatlakozási lehetőséggel van felszerelve, és elérhető a mobiljel.
Arcade-játékok: Szeretne játszani? Előfordulhat, hogy a játékhoz használnia kell a kormánykerék gombokat vagy egy Bluetooth- vagy USB-vezérlőt. Lásd: Játékvezérlők.
Toybox: Parkolás közben a Toyboxban játszhat.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Figyelmeztetés
Ezeket a funkciókat csak akkor használja, amikor a Model S parkol. Vezetés közben mindig figyeljen az útra és a forgalomra. Ezen funkciók vezetés közbeni használata illegális és nagyon veszélyes.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Megjegyzés
A funkciókhoz való hozzáféréshez használhat hangutasításokat is (lásd: Hangutasítások).

Toybox

Járműve Toyboxa szórakoztató funkciókat foglal magában. Íme egy példa arra, milyen jellegű funkciókat talál a Toyboxban:

Válassza ezt... Tegye ezt...
007 (csak légrugós járművek esetében) A továbbiakban nem „autót”, hanem „tengeralattjárót” fog vezetni! A mélység módosításához érintse meg a Kezelőelemek > Felfüggesztés elemet.
Boombox Ha a Model S fel van szerelve Gyalogos figyelmeztető rendszerrel, a gyalogosoknak a gépjármű külső hangszóróiból hallható különféle hangjelzésekkel jelezhet Parkolás fokozatban. További részletekért lásd: Boombox .
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Megjegyzés
Nézzen utána a helyi jogszabályoknak, mielőtt nyilvános helyeken használná a Boomboxot.
Károsanyag-kibocsátás A szórakozásnak egészen meglepő módjai is vannak. Válassza ki a kívánt szellentési stílust és a megcélzott ülést. Ha készen áll a tréfára, használja az irányjelzőt vagy nyomja meg a kormánykerék bal oldali görgetőkerekét. A gyalogos figyelmeztető rendszerrel felszerelt járművek esetében kiválaszthatja, hogy a gépjármű parkoláskor külső hangot sugározzon. De a móka itt még nem ér véget! A mobilalkalmazás segítségével távoli emissziós vizsgálatot végezhet a négy gyorsvezérlő gomb bármelyikének megérintésével és nyomva tartásával, majd a Szellentés gomb kiválasztásával.
Fényjáték Parkoljon le a szabadban, tekerje fel a hangerőt, tekerje le az ablakokat, és élvezze a műsort. Időzítse a fényjátékot egy későbbi időpontra, és szabja testre a dallamot, hogy meglepje szeretteit.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Megjegyzés
A fényjátékot nem szabad használni, ha közúton vagy annak közelében parkol. A fényjáték elvonhatja más vezetők figyelmét. Aktiválás előtt a gépjárművezető felelőssége, hogy a fényjáték használata megfeleljen a helyi törvényeknek és előírásoknak.
Elképzelhetetlen sebesség (csak P100D járművek esetében) Tartsa lenyomva a Ludicrous beállítást (érintse meg a Kezelőelemek > Pedálok és kormányzás > Gyorsulás > Ludicrous lehetőséget) kb. öt másodpercig. Ha gyorsan akar menni, érintse meg az Igen, ide vele! elemet. Ahhoz, hogy a műszerfalon megjelenítse a teljesítmény- és gyorsulási értékeket, nyomja meg röviden az egyik görgetőgombot, amíg az elérhető opciók meg nem jelennek. Ezután a görgetőgombokkal válassza ki a Leolvasások lehetőséget és nyomja meg ismét a görgetőgombot.
Mars A térképen Model S járműve a Mars felszínén egy marsjáróként, a A Tesla gépjármű névjegye ablakban pedig a SpaceX bolygóközi űrhajója fog megjelenni.
Szivárványos töltőnyílás Amikor Model S járműve le van zárva és töltődik, gyorsan egymás után nyomja meg tízszer a mobilcsatlakozón található gombot. Szép, ugye?
Szivárványos út Több kolompra van szüksége? Látogasson el a szivárványos útra. Ehhez bekapcsolt Automata kormányzás módban húzza az Autopilot kart maga felé gyorsan, négyszer egymás után.
Romantikus Habár gesztenyét nem tud sütögetni az autójában, de ezzel a virtuális kandallóval kellemes hangulatot varázsolhat szeretteinek. Tegyen be némi zenét és romantikázzon!
Vázlatfüzet Bontakoztassa ki az Önben rejlő Picassót. Mutassa meg művét! Érintse meg a Közzététel elemet, hogy művészi alkotását elküldje a Teslának értékelésre.
TRAX Soha nem késő követni az álmainkat, amikben világhírű DJ-vé válhatunk. A TRAXsegítségével gépjárművét saját, személyes hangstúdióvá varázsolhatja. Parkolás fokozatban számtalan hangszerből és egyedi hangzásból választva készítheti el a következő slágerlistás felvételt. A mikrofon és a fejhallgató nem tartozék.
Válasz az életet, a világmindenséget, meg mindent érintő végső kérdésre Nevezze át járművét 42-re (érintse meg a Kezelőelemek > Szoftver elemeket, majd érintse meg a gépjármű nevét). Jegyezze meg az új nevet.
Autó színválasztó (ha van) Változtassa meg a Model S színét az érintőképernyőn. Érintse meg a jármű neve melletti színpalettát, és szabja testre a külsőt, a tónust és egyéb beállításokat.

Boombox

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Megjegyzés
A Boombox csak a gyalogos figyelmeztető rendszerrel (PWS) felszerelt járműveken érhető el.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Megjegyzés
A Boombox közterületen történő használata előtt tájékozódjon a helyi törvényekről.

Boombox használatakor hangot játszhat le kültérben a Gyalogosra figyelmeztető rendszer (PWS) hangszóróján keresztül, amikor a Model S parkolási üzemmódban van. Például:

 • Jelenlegi média lejátszása.
 • Megafon használata az Ön megváltoztatott hangjának sugárzásához.
 • Nyomja meg a kürt gombját, és játssza le az első öt másodpercet bármely hangból egy kompatibilis USB-eszközről.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Megjegyzés
Ha a Gépjárműben üzemmód engedélyezve van a Légkondicionálás vezérlésénél, akkor kiszállhat a járműből, és a Tesla alkalmazással szabályozhatja a hangerőt.

USB-meghajtó előkészítése Boomboxhoz

Kövesse az alábbi lépéseket legfeljebb öt egyéni Boombox-hang hozzáadásához:

 1. Egy számítógépen formázzon meg egy USB-meghajtót exFAT, MS-DOS FAT (Mac esetén), ext3 vagy ext4 formátumban (az NTFS jelenleg nem támogatott).
 2. Hozzon létre egy Boombox nevű mappát az USB-meghajtón.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Megjegyzés
  Az USB-meghajtó csak egyetlen mappát tartalmazhat. Például nem osztható meg fedélzeti kamerával.
 3. Adjon. wav és .mp3 hangfájlokat a mappához. Habár az USB-meghajtó kapacitásának megfelelő mennyiségű fájlt bátran tud hozzáadni, csak az első öt közül választhat, ábécé sorrendben. A (bármekkora hosszúságú) fájlnevek nagy- és kisbetűket (a-z/A-Z), számokat (0-9), pontokat (.), kötőjeleket (-) és aláhúzásjeleket (_) tartalmazhatnak.
 4. Helyezze be az USB-meghajtót az egyik előlapi USB-aljzatba.
 5. Válasszon egy hangot az USB-meghajtóról a Boombox legördülő menün keresztül.

Játékok eltávolítása

A játékok eltávolítása akkor hasznos, ha szeretné felszabadítani járműve fedélzeti tárhelyét. Játék eltávolításához lépjen az Arcade játékok elemhez, válassza ki az eltávolítandó játékot, majd érintse meg az Eltávolítás elemet. Az eltávolított játékot újra le kell töltenie, mielőtt újra tudna játszani vele.

Játékvezérlők

Hagyományos Bluetooth-játékvezérlőket csatlakoztathat a Model S járműhöz. Ehhez ugyanazokat a lépéseket kell követnie, mint amelyeket a telefonja társításához (lásd: Telefon, naptár és webkonferencia). Társítást követően a vezérlő automatikusan csatlakozik a gépjárműhöz. Csatlakoztatást követően a vezérlővel különféle játékokkal játszhat. Model S egyszerre legfeljebb két Bluetooth-eszközt támogat (például két kontrollert vagy egy telefont és egy kontrollert ).

A körülbelül 2021. november 1. előtt gyártott járművek esetében USB-kompatibilis játékvezérlőket csatlakoztathat a gépjármű középkonzoljának első USB-portjaihoz. A körülbelül 2021. november 1. után gyártott járművek esetében a kesztyűtartó USB-portját kell használnia.