Wi-Fi

Conexiunea Wi-Fi este disponibilă ca metodă de conexiune de date și este adesea mai rapidă decât rețelele de date celulare. Conectarea la Wi-Fi este deosebit de utilă în zonele cu conectivitate celulară limitată sau inexistentă. Pentru a asigura livrarea rapidă și fiabilă de actualizări ale software-ului și ale hărților, Tesla vă recomandă să lăsați Model S conectat la o rețea Wi-Fi de câte ori este posibil (de exemplu, dacă vehiculul este parcat acasă).

Pentru conectarea la o rețea Wi-Fi:

 1. Atingeți Comenzi > Wi-Fi. Model S începe scanarea și afișează rețelele Wi-Fi detectate care sunt în raza de acoperire.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Notă
  Dacă o rețea Wi-Fi cunoscută nu apare pe listă, deplasați Model S mai aproape de punctul de acces sau luați în calcul folosirea unui amplificator de semnal.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Notă
  Când vă conectați la o rețea 5 GHz (dacă este disponibilă), verificați ce canale sunt acceptate în regiunea dvs.
  Tabela 1. Canale de rețea 5 GHz acceptate
  36-48 52-64 100-140 149-165
 2. Găsiți și atingeți rețeaua Wi-Fi pe care doriți s-o utilizați în Se caută rețele Wi-Fi sau adăugați-o manual în Adăugare rețele Wi-Fi, introduceți parola (dacă este necesar) și apoi atingeți Confirmare. După conectarea reușită, rețeaua Wi-Fi apare în Rețele Wi-Fi cunoscute cu o bifă verde alături. Ori de câte ori rețeaua se află în raza de acțiune, Model S se conectează automat.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Notă
  Model S nu acceptă momentan conexiuni la rețele Wi-Fi captive (o rețea Wi-Fi captivă, utilizată frecvent de hotspoturi publice, vă cere să accesați un portal web personalizat și să acceptați termenii și condițiile înainte de a vă permite să vă conectați).
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Dacă în raza de acoperire sunt prezente mai multe rețele, pe lângă rețeaua la care v-ați conectat anterior, vehiculul Model S se conectează la rețeaua utilizată cel mai recent.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
La Centrele de Service Tesla, vehiculul Model S se conectează automat la rețeaua Wi-Fi a Service-ului Tesla.

Hotspoturi

În loc de o rețea Wi-Fi, puteți utiliza și un hotspot mobil (în funcție de tarifele și restricțiile operatorului dvs.). După conectarea la hotspot, selectați Menținere conexiune în modul Conducere, dacă doriți să mențineți conexiunea activă în timp ce conduceți.

Sfaturi de depanare

Dacă conexiunea Wi-Fi a vehiculului este slabă sau dacă nu se conectează, încercați aceste sfaturi.
 • Pe ecranul tactil, verificați numărul de bare ale pictogramei Wi-Fi (puterea semnalului). Dacă numărul este mic, puteți lua în calcul adăugarea unui punct de acces Wi-Fi mai aproape de vehicul pentru a îmbunătăți semnalul.
 • Reporniți ecranul tactil (consultați Repornirea ecranului tactil sau Computerul de bord).
 • Ștergeți conexiunea Wi-Fi și reconectați. Atingeți Comenzi > Wi-Fi, selectați rețeaua și Uitare rețea apoi reconectați atingând rețeaua din Rețele cunoscute.
 • Încercați o rețea de Wi-Fi diferită.