Declarații de declinare a răspunderii

Telematica vehiculului

Model S este echipat cu module electronice care monitorizează și înregistrează datele de la diverse dispozitive ale vehiculului, inclusiv de la motor, componentele Autopilot, baterie, sistemele de frânare și cele electrice. Modulele electronice înregistrează informații despre diversele condiții de conducere și ale vehiculului, inclusiv frânarea, accelerația, deplasarea și alte informații aferente cu privire la vehicul. De asemenea, aceste module înregistrează informații despre funcționalitățile vehiculului, precum evenimentele și starea de încărcare, activarea/dezactivarea diverselor sisteme, codurile de diagnosticare a anomaliilor, VIN-ul, viteza, direcția și locația.

Datele sunt stocate de vehicul și pot fi accesate, utilizate și stocate de tehnicienii de service de la Tesla în timpul operațiunilor de service la nivelul vehiculului sau pot fi transmise în mod wireless către Tesla prin sistemul de telematică al vehiculului. Datele pot fi utilizate de către Tesla în diverse scopuri, inclusiv, fără limitare la: punerea la dispoziția dvs. a serviciilor de telematică de la Tesla; depanare; evaluarea calității, funcționalității și performanței vehiculului; analiză și cercetare din partea Tesla și a partenerilor săi pentru îmbunătățirea și proiectarea vehiculelor și a sistemelor noastre; exonerarea Tesla; și altfel, după cum se precizează în legislație. În timpul operațiilor de service la nivelul vehiculului dvs., Tesla poate încerca să rezolve problemele de la distanță prin simpla examinare a jurnalului de date al vehiculului dvs.

Sistemul de telematică de la Tesla transmite periodic către Tesla, în mod wireless, informații despre vehicul. Datele sunt utilizate conform descrierii anterioare și asigură întreținerea corespunzătoare a vehiculului. Funcționalitățile suplimentare ale vehiculului Model S pot să utilizeze sistemul de telematică al vehiculului și informațiile furnizate, inclusiv funcționalități precum mementouri privind încărcarea, actualizări software și accesul la distanță și controlul diverselor sisteme le vehiculului.

Tesla nu dezvăluie datele înregistrate în vehiculul dvs. către nicio terță parte, cu excepția cazurilor în care:

  • Este obținut un acord sau un consimțământ din partea proprietarului vehiculului (sau al companiei de leasing pentru un vehicul în leasing).
  • Sunt solicitate în mod oficial de către poliție sau alte autorități.
  • Utilizate pentru exonerarea Tesla.
  • Ordonate de către o instanță de judecată.
  • Utilizate în scopuri de cercetare fără dezvăluirea detaliilor privind proprietarul vehiculului sau a informațiilor de identificare.
  • Dezvăluite către o companie afiliată Tesla, inclusiv succesorii sau cesionarii sau către sistemele noastre de informații și furnizorii de administrare a datelor.

Pentru informații suplimentare despre cum prelucrează Tesla datele colectate de la vehiculul dvs., consultați avizul de confidențialitate Tesla, la http://www.tesla.com/about/legal.

Partajarea datelor

În scopul asigurării calității și pentru susținerea îmbunătățire continue a funcțiilor avansate precum Autopilot, vehiculul dvs. Model S poate colecta date analitice, date despre segmentul de drum, diagnostic și utilizarea vehiculului și le poate trimite către Tesla în vederea analizării. Această analiză ajută Tesla să îmbunătățească produsele și serviciile învățând din experiența a miliarde de kilometri parcurși de vehiculele Tesla. Deși Tesla împărtășește aceste date partenerilor care contribuie cu date similare, informațiile colectate nu vă identifică pe dvs. în mod personal și pot fi trimise către Tesla doar cu consimțământul dvs. expres. Pentru protejarea confidențialității dvs., datele cu caracter personal fie nu sunt înregistrate deloc, fie sunt supuse tehnicilor de menținere a confidențialității, fie sunt eliminate din orice rapoarte înainte de a fi trimise către Tesla. Puteți controla ce date partajați, atingând Comenzi > Software > Partajare date.

Pentru informații suplimentare despre cum prelucrează Tesla datele colectate de la vehiculul dvs., consultați avizul de confidențialitate Tesla, la http://www.tesla.com/about/legal.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Deși vehiculul Model S utilizează GPS-ul în legătură cu deplasarea și cu funcționarea, conform descrierii din acest document, Tesla nu înregistrează și nu stochează informații GPS specifice pentru vehicul, cu excepția locului în care a avut loc un accident. În consecință, Tesla nu poate să furnizeze informații istorice despre locația unui vehicul (de exemplu, Tesla nu vă poate spune unde a fost parcat/s-a deplasat vehiculul Model S la o anumită dată/oră).

Controlul calității

S-ar putea să observați câțiva/câteva km pe odometru atunci când preluați livrarea vehiculului Model S. Acest lucru este consecința procesului cuprinzător de testare care asigură calitatea vehiculului Model S.

Procesul de testare include inspecții extinse în timpul producției și după aceasta. Inspecția finală are lor la Tesla și include un test de drum desfășurat de către un tehnician.

Sound Library

„Free Sounds Library” (dacă este disponibil).

Site gratuit de efecte sonore.

Licență: Attribution 4.0 International (CC BY 4.0). Aveți permisiunea de a utiliza efectele sonore gratuit și fără drepturi de autor pentru proiectele dvs. multimedia în scopuri comerciale sau necomerciale.

http://www.freesoundslibrary.com