Cameră/camere orientată(e) în spate

Poziția camerei

Model S este echipat cu o cameră cu vedere în spate, amplasată deasupra plăcuței de înmatriculare din spate.

Partea din spate a vehiculului cu o casetă de zoom care înfățișează camera din spate.

De câte ori treceți în treapta Reverse, pe ecranul tactil este afișată vederea de la cameră. Liniile indică traseul de condus, pe baza poziției Volan. Aceste linii se reglează atunci când mișcați Volan.

Model S afișează imagini și de la camerele laterale (dacă există în dotare). Pur și simplu glisați în sus sau în jos pentru a ascunde sau afișa vizualizările camerei laterale.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Poate fi necesar să măriți fereastra camerei pentru a vedea imaginile de la camerele laterale (dacă există în dotare).
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Feedbackul vizual de la Asistența la parcare apare, de asemenea, pe ecranul tactil al (consultați Asistență la parcare).
pictograma camerei pe ecranul tactil
Pentru a afișa în orice moment vederea de la camerele din spate, deschideți programul de lansare a aplicațiilor și apăsați pictograma pentru cameră.

Dacă pe ecranul tactil apare un ecran negru în loc de vizualizarea camerei cu vedere în spate atunci când sunteți în treapta Marșarier, utilizați oglinzile retrovizoare și asigurați-vă că împrejurimile sunt sigure înainte de continua să vă deplasați în marșarier. Dacă inoperabilitatea camerei cu vedere în spate persistă, utilizați aplicație mobilă pentru a programa o vizită la service.

Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Avertisment
Nu vă bazați niciodată pe camere pentru a vă informa dacă zona din spatele dvs. este lipsită de obiecte și/sau oameni. Camerele pot să nu detecteze obiecte sau bariere care ar putea cauza daune sau vătămări corporale. În plus, mai mulți factori externi pot să reducă performanțele camerelor, inclusiv un obiectiv murdar sau obstrucționat. Prin urmare dacă vă bazați pe camere pentru a stabili dacă Model S se apropie de o obstrucție care poate duce la deteriorarea vehiculului și/sau a obiectelor și poate provoca vătămări grave. Inspectați întotdeauna zona cu ochii. Când vă deplasați în marșarier, uitați-vă peste umăr și utilizați toate oglinzile. Folosiți camerele doar în scop orientativ. Nu este proiectată să înlocuiască verificările vizuale directe și nu înlocuiește un comportament prudent în timpul condusului.

Pentru a asigura o imagine clară, obiectivul camerei trebuie păstrat curat și lipsit de obstacole. Consultați Curățarea.