Deschiderea capotei fără alimentarea electrică

Deschiderea capotei fără alimentarea electrică

Această procedură este destinată vehiculelor Model S fabricate cu aproximație după aprilie 2016. Pentru vehiculele fabricate cu aproximație înainte de aprilie 2016, consultați „Deschiderea capotei fără alimentarea electrică” din Ghidul pe cont propriu)

Dacă Model S nu are curent electric sau dacă nu puteți să deschideți portbagajul din față utilizând ecranul tactil sau cheia, trebuie să deschideți manual portbagajul din față.

Localizați cablul de eliberare situat în cămașa interioară a pasajului roților din față ale vehiculului (în total, sunt două cabluri de eliberare). Urmăriți instrucțiunile pentru a deschide manual portbagajul față:

  1. Eliberați capacul din pasajul roții din față de la roata dreaptă.
  2. Trageți eclisa pentru a elibera zăvorul primar.
  3. Eliberați capacul din pasajul roții din față de la roata stângă.
  4. Trageți eclisa pentru a elibera a doilea zăvor.
  5. Ridicați capota. Ar putea fi nevoie să împingeți capota ușor în jos pentru a elibera presiunea de pe cel de-al doilea zăvor.

l

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Este important să trageți eclisele în ordinea corectă, în caz contrar, zăvorul corespunzător nu se eliberează și portbagajul din față nu se poate deschide.

Atunci când deschideți portbagajul din față folosind această metodă, zăvoarele rămân în poziția deschis și nu îl puteți închide din nou fără curent electric. Pentru a închide un portbagaj din față care a fost deschis prin tragerea ecliselor manuale:

  1. Încărcați Joasă tensiune bateria (pentru instrucțiuni, contactați Tesla).
  2. Apăsați pe butonul Portbagaj din față de pe ecranul tactil pentru a reseta zăvorul principal și zăvorul secundar.