Informații deplasare

Afișarea informațiilor de deplasare

Informațiile despre călătorie sunt afișate pe ecranul tactil când atingeți Comenzi > Călătorii. Pentru deplasarea curentă, puteți să afișați distanța, durata și utilizarea medie a energiei. De asemenea, puteți să afișați distanța și energia totală și medie utilizată de la ultima încărcare, precum și pentru deplasări suplimentare.

Pentru a numi sau redenumi o deplasare, atingeți numele deplasării, introduceți un nume nou pentru deplasare, apoi apăsați pe Salvare. Pentru a reseta un anumit contor de parcurs, atingeți butonul Resetare asociat acestuia.

Puteți afișa informații pentru până la trei deplasări pe computerul de bord. Utilizați casetele de validare pentru a specifica deplasările pe care doriți să le afișați. Apoi utilizați rotița de derulare din partea dreaptă a volanului pentru a afișa deplasările alese (consultați Utilizarea butoanelor din partea dreaptă a volanului).

Odometru

Pentru a afișa kilometrajul și a vizualiza valoarea kilometrajului vehiculului, efectuați una dintre următoarele acțiuni:

  • Atingeți Comenzi > Software.
  • Atingeți Comenzi > Călătorii.
  • Deschideți aplicația mobilă și glisați în jos până la finalul ecranului.