Cinema, Jocuri și Toybox

Prezentare generală

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Opțiunile de divertisment pot să varieze în funcție de regiunea pieței, de data fabricației și de configurația vehiculului.
Cinema: Redați diverse servicii de redare a conținuturilor video în flux (cum ar fi Netflix, YouTube, Hulu etc.) în timp ce vehiculul este parcat. Disponibil doar dacă Model S este conectat la WiFi sau dacă este echipat cu o conectivitate premium și un dacă este disponibil un semnal celular.
Jocuri: Doriți să vă jucați? Ar putea fi necesar să utilizați butoanele Volan sau un controler conectat prin Bluetooth sau USB pentru a juca. Consultați Controlere de jocuri.
Cutia cu surprize: Jucați-vă în Toybox in timpul parcării.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Avertisment
Utilizați aceste funcții numai atunci când vehiculul Model S este parcat. Acordați întotdeauna atenție condițiilor rutiere și de trafic atunci când conduceți. Utilizarea acestor funcții în timpul condusului este ilegală și foarte periculoasă.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
De asemenea, puteți să utilizați comenzile vocale pentru a accesa aceste funcții (consultați Comenzi vocale).

Cutia cu surprize

Toybox-ul vehiculului dumneavoastră include funcții a căror utilizare poate fi distractivă. Iată un exemplu cu tipurile de funcții pe care le puteți găsi în Toybox:

Selectați această funcție... Pentru a efectua această acțiune...
007 (numai vehicule cu suspensie pneumatică) Nu mai sunteți șofer), sunteți scafandru! Atingeți Comenzi > Suspensie pentru a modifica adâncimea.
Boombox Dacă vehiculul Model S este echipat cu un sistem de avertizare pentru pietoni, încântați pietonii cu o varietate de sunete de la difuzorul extern al vehiculului cât timp se află în modul Parcare. Consultați Boombox pentru mai multe detalii.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Verificați legile locale înainte de utilizarea Boombox în spațiile publice.
Emisii Distracția poate să apară în moduri surprinzătoare. Selectați stilul de flatulență preferat și scaunul țintă. Utilizați semnalizatorul sau apăsați pe rotița de derulare din stânga atunci când sunteți gata să „eliberați” farsa. Pentru acele vehicule norocoase echipate cu un sistem de avertizare pentru pietoni, puteți alege să difuzați în exterior conținutul când vehiculul dvs. este parcat. Nu vă grăbiți-- distracția nu se oprește aici! Utilizați aplicația mobilă pentru a efectua testarea emisiilor de la distanță ținând apăsat oricare dintre cele patru butoane de comandă rapidă și selectați butonul de vânturi.
Spectacol de lumini Parcați în aer liber, dați volumul mai tare, coborâți geamurile, apoi bucurați-vă de spectacol. Programați spectacolul de lumini pentru o dată viitoare și personalizați piesa pentru a-i surprinde pe cei dragi.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Spectacolul de lumini nu trebuie utilizat atunci când vehiculul este parcat pe sau lângă un drum public. Acest lucru poate distrage atenția celorlalți participanți la trafic. Înainte de activare, este responsabilitatea șoferului să se asigure că utilizarea spectacolului de lumini este în conformitate cu legile și reglementările locale.
Viteza Incredibil (numai la vehiculele P100D) Țineți apăsată setarea Incredibil (atingeți Comenzi > Pedale și direcție > Accelerație > Incredibil) timp de aproximativ cinci secunde. Atingeți De-abia aștept! dacă doriți să vă deplasați repede. Pentru a afișa citirile pentru putere și accelerație de pe computerul de bord, apăsați scurt pe oricare dintre butoanele de derulare până când sunt afișate opțiunile disponibile. Apoi, rotiți butonul de derulare pentru a evidenția opțiunea Citire și apăsați din nou pe butonul de derulare.
Marte Pe hartă este afișat vehiculul Model S sub forma unui hoinar pe relieful de pe Marte, iar în caseta Despre modelul dvs. Tesla este nava spațială interplanetară a companiei SpaceX.
Portul de încărcare curcubeu Când vehiculul Model S este blocat și se încarcă, apăsați acest buton de pe conectorul mobil de zece ori în succesiune rapidă. Frumos, nu?
Rainbow Road Simțiți nevoia să auziți mai multe tălăngi? Vizitați Rainbow Road trăgând maneta Autopilot spre dvs. de patru ori în succesiune rapidă, în timp ce Asistență pentru direcție este activat.
Romantic În mașină nu puteți să coaceți castane la foc deschis, dar puteți în continuare să vă cuibăriți alături de cei dragi în fața acestui șemineu virtual. Pregătiți muzica și lăsați romantismul să vă învăluie!
Panoul de schițe Canalizați-vă geniul lăuntric al lui Picasso. Arătați-ne de ce sunteți în stare! Atingeți Publică pentru a vă trimite compozițiile artistice către Tesla, în vederea unor opinii critice.
TRAX Nu este niciodată prea târziu să vă urmați visul de a deveni un DJ celebru în toată lumea. Utilizând, TRAX, vă puteți transforma vehiculul în propriul studio muzical. Atunci când vă aflați în treapta Parcare, alegeți dintr-o varietate de instrumente și sunete unice, pentru a crea următorul hit. Microfonul și căștile nu sunt incluse.
Răspunsul la întrebarea absolută a vieții, Universul, Totul Redenumiți vehiculul 42 (atingeți Comenzi > Software și atingeți numele vehiculului). Observați noul nume.
Program de culori pentru mașină (dacă există în dotare) Modificați culoarea Model S pe ecranul tactil. Atingeți paleta de culori din dreptul numelui vehiculului și personalizați culoarea exteriorului, nuanța și multe altele.

Boombox

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Boombox este disponibil numai pentru vehicule echipate cu sistem de avertizare pentru pietoni (PWS).
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Verificați legile locale înainte de utilizarea Boombox în locurile publice.

Utilizând Boombox, puteți să redați sunetul la nivel extern prin intermediul difuzorului sistemului de avertizare pentru pietoni (PWS) când vehiculul Model S este în poziția Parcare. De exemplu:

 • Redați fișierul media actual.
 • Utilizați Megafonul pentru a proiecta o versiune modulată a vocii dumneavoastră.
 • Apăsați claxonul pentru a reda primele cinci secunde din orice sunet de pe un dispozitiv USB compatibil.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Dacă este activat Modul Camping în Comenzi climatizare, puteți părăsi vehiculul și utiliza aplicația Tesla pentru a controla volumul.

Pregătirea unei unități USB pentru Boombox

Urmați acești pași pentru a adăuga până la cinci sunete personalizate Boombox:

 1. Pe un computer, formatați o unitate USB ca exFAT, MS-DOS FAT (pentru Mac), ext3 sau ext4 (NTFS nu este acceptat în prezent).
 2. Creați un folder pe unitatea USB, denumit Boombox.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Notă
  Unitatea USB poate conține un singur folder. De exemplu, acesta nu poate fi partajat cu camera de bord.
 3. Adăugați fișiere audio .wav și .mp3 în folder. Deși puteți să adăugați atâtea fișiere câte sunt permise de capacitatea unității USB, le puteți selecta doar pe primele cinci, în ordine alfabetică. Numele de fișiere, de orice lungime, pot conține caractere alfa majuscule sau minuscule (a-z/A-Z), numere de la 0 la 9, puncte (.), cratime (-) și caractere underscore (_).
 4. Conectați unitatea USB la portul USB din față
 5. Alegeți un sunet de pe unitatea USB selectându-l din meniul derulant Boombox.

Dezinstalarea jocurilor

Dezinstalarea jocurilor este utilă când doriți să eliberați spațiul de stocare de la bordul vehiculului. Pentru a dezinstala un joc, navigați la Jocuri, selectați jocul pe care doriți să îl dezinstalați, apoi atingeți Dezinstalare. După ce dezinstalați un joc, pentru a-l putea juca din nou, trebuie să îl descărcați.

Controlere de jocuri

Puteți să asociați controlere de jocuri Bluetooth Classic cu vehiculul Model S, urmând aceiași pași ca în cazul asocierii telefonului (consultați Telefon, Calendar și Conferințe online). După asociere, controlerul se conectează automat la vehicul. După conectare, puteți să utilizați controlerul pentru a juca jocurile selectate. Model S acceptă până la două dispozitive Bluetooth consecutiv (precum două controlere sau un telefon și un controler).

Pentru vehiculele fabricate cu aproximație înainte de 1 noiembrie 2021, puteți conecta controllerele de joc compatibile cu USB la porturile USB frontale din consola centrală a vehiculului. Pentru vehicule fabricate cu aproximație după 1 noiembrie 2021, trebuie să utilizați portul USB din torpedou.