Sistemul de avertizare pentru pietoni

(Dacă există în dotare) Sistemul de avertizare pentru pietoni determină vehiculul Model S să emită un sunet în timpul deplasării sub aproximativ 33 km/h (21 mph) sau la deplasarea în marșarier. Vehiculele electrice funcționează silențios, iar acest sunet este util pentru a-i alerta pe pietoni că se apropie vehiculul dvs. Sunetul, care se activează de fiecare dată când Model S este scos din treapta Parcare, devine din ce în ce mai puternic pe măsură ce crește viteza.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Este posibil ca sistemul de avertizare pentru pietoni să nu fie disponibil pe vehiculele fabricate înainte de aproximativ 1 iulie 2021.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Avertisment
Dacă sunetul nu se aude, este posibil ca pietonii să nu fie conștienți că vehiculul dvs. se apropie de aceștia, fapt care poate crește probabilitatea unei coliziuni, având drept rezultat vătămări corporale grave sau decesul. Nu vă bazați niciodată pe Sistemul de asistență la pietoni pentru a vă asigura că pietonii sunt conștienți de vehiculul dvs. Dacă Sistemul de asistență la pietoni nu funcționează, programați o vizită la service.