Piese și accesorii

Piese, accesorii și modificări

Utilizați numai piese și accesorii Tesla de origine. Tesla efectuează teste riguroase asupra pieselor pentru a garanta adecvarea, siguranța și fiabilitatea acestora. Achiziționați aceste piese de la Tesla, unde acestea sunt instalate în mod profesionist și unde puteți primi sfaturi de la experți cu privire la modificările aduse vehiculului Model S. Accesoriile sunt disponibile pentru achiziționare în magazinele Tesla sau online pe www.tesla.com.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Este posibil ca unele accesorii să nu fie disponibile în regiunea dvs. de piață.

Tesla nu poate să evalueze piesele fabricate de alți distribuitori și, prin urmare, nu acceptă nicio responsabilitate dacă utilizați piese non-Tesla pe vehiculul Model S.

Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Avertisment
Instalarea pieselor și a accesoriilor neaprobate sau efectuarea modificărilor neaprobate poate afecta performanța vehiculului Model S și siguranța pasagerilor. Orice daune provocate de utilizarea sau instalarea pieselor neaprobate sau de efectuarea modificărilor neaprobate nu sunt acoperite de garanție.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Avertisment
Tesla nu acceptă răspunderea pentru decesul, vătămarea corporală sau daunele care apar dacă utilizați sau instalați accesorii neaprobate sau efectuați modificări neaprobate.

Reparații ale caroseriei

Dacă vehiculul dvs. Model S este implicat într-o coliziune, contactați Tesla sau un atelier service aprobat de Tesla pentru a vă asigura că acesta este reparat cu piese Tesla originale. Tesla are ateliere service selectate și aprobate care îndeplinesc cerințe stricte privind instruirea, echipamentele, calitatea și satisfacția clienților.

Unele ateliere service și companii de asigurări v-ar putea sugera să utilizați echipamente neoriginale sau piese recuperate pentru a economisi bani. Aceste piese nu îndeplinesc, totuși, standardele ridicate ale Tesla cu privire la calitate, adecvare și rezistență la coroziune. În plus, echipamentele neoriginale și piesele recuperate (și orice daune sau defecțiuni pe care le pot provoca acestea) nu sunt acoperite de garanție.

Utilizarea transponderelor RFID

Vehiculul Model S are un strat metalic de acoperire pe parbriz, care poate să interfereze cu semnalele trimise de la transponderele RFID utilizate de numeroase sisteme pentru taxe de drum. Majoritatea vehiculelor Model S, în funcție de data de fabricație, inclus o zonă din parbriz în care este decupat stratul metalic de acoperire, pentru a permite montarea transponderelor. Această zonă, situată în partea dreaptă a oglinzii retrovizoare, reprezintă cel mai bun loc pentru montarea unui transponder. Dacă vehiculul nu include această zonă decupată, montați transponderul pe lunetă.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
De asemenea, puteți atașa un transponder rezistent la intemperii pe plăcuța de înmatriculare față.
Poziția recomandată pentru amplasarea transponderului - este evidențiat parbrizul din partea dreaptă a oglinzii retrovizoare.