Utilizarea acestui manualului de utilizare

Pentru a găsi ceea ce căutați, scrieți cuvintele cheie în bara de căutare din partea superioară a ecranului ( odată selectat, este posibil să fie nevoie să derulați în jos pentru a găsi conținutul). De asemenea, puteți naviga prin conținut atingând pictogramele de navigare din meniul lateral (în partea de jos a unui dispozitiv mobil).

MANUALUL DVS. DE UTILIZARE

Pentru cele mai recente și complete informații personalizate pentru vehiculul dvs., consultați manualul de utilizare pe ecranul tactil al vehiculului dvs., atingând programul de lansare a aplicațiilor, apoi selectând aplicația Manual. Informațiile sunt specifice pentru vehiculul dvs., în funcție de funcțiile achiziționate, configurația vehiculului, regiunea de piață și versiunea software. În schimb, informațiile despre proprietar care sunt furnizate de Tesla în alte părți sunt actualizate mai puțin frecvent și este posibil să nu conțină informații unice cu privire la vehiculul dvs.

NOTE DE VERSIUNE

Informațiile despre funcțiile noi sunt afișate pe ecranul tactil după o actualizare a software-ului și pot fi afișate oricând selectând fila Note de versiune în aplicația Manual sau atingând Comenzi > Software > Note de versiune. În cazul în care conținutul din manualul de utilizare privind modul de utilizare a vehiculului intră în conflict cu informațiile din Notele de versiune, Notele de versiune au prioritate.

ILUSTRAȚII ȘI SPECIFICAȚIILE PRODUSULUI

Ilustrațiile din acest document sunt numai în scopuri demonstrative. În funcție de opțiunile vehiculului, versiunea de software și regiunea de piață, informațiile afișate pe ecranul tactil al vehiculului dvs. pot fi puțin diferite.

Toate specificațiile și descrierile din acest document au fost verificate pentru a li se stabili acuratețea la momentul tipăririi. Cu toate acestea, deoarece unul dintre obiectivele Tesla îl reprezintă îmbunătățirile continue, ne rezervăm dreptul de a aduce modificări produselor în orice moment. Pentru a comunica orice inexactități sau omisiuni din acest document, trimiteți un e-mail la adresa: ownersmanualfeedback@tesla.com.

INFORMAȚII PRIVIND SIGURANȚA

Informațiile privind siguranța sunt disponibile în manualul de utilizare al vehiculului Model S, pe ecranul tactil.

Pentru informații detaliate despre vehiculul dvs. Model S, accesați site-ul Tesla pentru regiunea dvs., conectați-vă la contul dvs. Testa sau înscrieți-vă pentru a obține un cont.

Dacă aveți întrebări sau preocupări legate de vehiculul Model S, apelați Tesla. Pentru a găsi numărul pentru regiunea dvs., accesați www.tesla.com, selectați regiunea din partea de jos a paginii, apoi vizualizați informațiile de contact.

© 2012-2024 TESLA, INC.

Toate informațiile din acest document și întregul software al vehiculului sunt supuse drepturilor de autor și altor drepturi de proprietate intelectuală ale Tesla, Inc. și ale licențiatorilor acesteia. Acest material nu poate fi modificat, reprodus sau copiat, integral sau parțial, fără permisiunea prealabilă în scris a Tesla, Inc. și a licențiatorilor acesteia. La cerere, sunt disponibile informații suplimentare. În continuare sunt prezentate mărcile comerciale sau mărcile comerciale înregistrate proprietatea Tesla, Inc. în Statele Unite și în alte țări:

Mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Tesla, Inc.