Χρήση αυτού του εγχειριδίου κατόχου

Για να βρείτε αυτό που αναζητάτε, πληκτρολογήστε μια λέξη-κλειδί στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης (αφού την επιλέξετε, ίσως χρειαστεί να κάνετε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε το περιεχόμενο). Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στο περιεχόμενο πατώντας τα εικονίδια πλοήγησης στο πλαϊνό μενού (στο κάτω μέρος μιας κινητής συσκευής).

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ

Για να δείτε τις πιο πρόσφατες και σημαντικότερες πληροφορίες που είναι προσαρμοσμένες για το όχημά σας, ανοίξτε το Εγχειρίδιο κατόχου στην οθόνη αφής του οχήματος αγγίζοντας την εκκίνηση εφαρμογών και επιλέγοντας, στη συνέχεια, την εφαρμογή Εγχειρίδιο. Οι πληροφορίες αφορούν ειδικά το όχημά σας, ανάλογα με τις λειτουργίες που έχετε αγοράσει, τη διαμόρφωση του οχήματος, την περιοχή αγοράς και την έκδοση λογισμικού. Αντιθέτως, οι πληροφορίες για τον κάτοχο που παρέχονται από την Tesla σε άλλα σημεία, ενημερώνονται λιγότερο συχνά και μπορεί να μην περιλαμβάνουν πληροφορίες που αφορούν αποκλειστικά στο δικό σας όχημα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΗΣ

Οι πληροφορίες για τις νέες δυνατότητες εμφανίζονται στην οθόνη αφής μετά από μια ενημέρωση λογισμικού και μπορείτε να τις δείτε οποιαδήποτε στιγμή επιλέγοντας την καρτέλα Release Notes στην εφαρμογή Εγχειρίδιο ή αγγίζοντας τις επιλογές Controls > Software > Release Notes. Εάν το περιεχόμενο του εγχειριδίου κατόχου που αφορά στη χρήση του οχήματος διαφέρει από τις πληροφορίες που υπάρχουν στις σημειώσεις έκδοσης, οι σημειώσεις έκδοσης θα έχουν προτεραιότητα.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οι εικόνες που παρέχονται στο παρόν έγγραφο προορίζονται μόνο για σκοπούς επίδειξης. Ανάλογα με τον προαιρετικό εξοπλισμό, την έκδοση λογισμικού και την περιοχή αγοράς του οχήματος, οι πληροφορίες που εμφανίζονται στην οθόνη αφής του οχήματός σας μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς.

Όλες οι προδιαγραφές και οι περιγραφές που περιλαμβάνονται στο παρόν έγγραφο έχουν επαληθευτεί ότι είναι ακριβείς τη στιγμή της εκτύπωσης. Ωστόσο, επειδή η συνεχής βελτίωση αποτελεί στόχο της Tesla, διατηρούμε το δικαίωμα να εκτελούμε τροποποιήσεις στο προϊόν οποιαδήποτε στιγμή. Για να γνωστοποιήσετε τυχόν ανακρίβειες ή παραλείψεις στο παρόν έγγραφο, στείλτε ένα email στη διεύθυνση: ownersmanualfeedback@tesla.com.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την ασφάλεια στο εγχειρίδιο κατόχου Model S στην οθόνη αφής.

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το Model S, μεταβείτε στον ιστότοπο της Tesla για την περιοχή σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό Tesla που διαθέτετε ή εγγραφείτε για να αποκτήσετε λογαριασμό.

Εάν έχετε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με το Model S, καλέστε την Tesla. Για να βρείτε τον αριθμό για την περιοχή σας, μεταβείτε στη διεύθυνση www.tesla.com, επιλέξτε την περιοχή σας στο κάτω μέρος της σελίδας, και, στη συνέχεια, δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας.

© 2012-2023 TESLA, INC.

Όλες οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο και σε όλο το λογισμικό του οχήματος υπόκεινται στα πνευματικά δικαιώματα και σε άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της Tesla, Inc. και των δικαιοπαρόχων της. Απαγορεύεται η τροποποίηση, η αναπαραγωγή ή η αντιγραφή του παρόντος υλικού, εν όλω ή εν μέρει, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της Tesla, Inc. και των δικαιοπαρόχων της. Πρόσθετες πληροφορίες διατίθενται κατόπιν αιτήματος. Εδώ απεικονίζονται εμπορικά σήματα ή καταχωρημένα εμπορικά σήματα της Tesla, Inc. στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες:

Εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Tesla, Inc.