Εξαρτήματα και αξεσουάρ

Εξαρτήματα, αξεσουάρ και τροποποιήσεις

Πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο γνήσια εξαρτήματα και αξεσουάρ της Tesla. Η Tesla εκτελεί αυστηρές δοκιμές στα εξαρτήματα, προκειμένου να διασφαλίζει την καταλληλότητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία τους. Αγοράστε αυτά τα εξαρτήματα από την Tesla, όπου η τοποθέτησή τους γίνεται από επαγγελματίες και όπου μπορείτε να λαμβάνετε εξειδικευμένες συμβουλές σχετικά με οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στο Model S. Τα αξεσουάρ διατίθενται για αγορά από τα καταστήματα της Tesla ή online στη διεύθυνση www.tesla.com.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Σημείωση
Ορισμένα αξεσουάρ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στη δική σας περιοχή αγοράς του οχήματος.

Η Tesla δεν μπορεί να αξιολογήσει εξαρτήματα που κατασκευάζονται από άλλους, οπότε δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη εάν χρησιμοποιήσετε εξαρτήματα που δεν είναι κατασκευασμένα από την Tesla στο Model S.

Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Προειδοποίηση
Η τοποθέτηση μη εγκεκριμένων εξαρτημάτων και αξεσουάρ, ή η εκτέλεση μη εγκεκριμένων τροποποιήσεων μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του Model S και την ασφάλεια των επιβατών. Οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί από τη χρήση ή την τοποθέτηση μη εγκεκριμένων εξαρτημάτων ή από την εκτέλεση μη εγκεκριμένων τροποποιήσεων δεν καλύπτεται από την εγγύηση.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Προειδοποίηση
Η Tesla δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν θάνατο, τραυματισμό ή ζημιά που μπορεί να προκύψει εάν χρησιμοποιήσετε ή τοποθετήσετε μη εγκεκριμένα αξεσουάρ ή εάν εκτελέσετε μη εγκεκριμένες τροποποιήσεις.

Επισκευές αμαξώματος

Εάν το Model S σας εμπλακεί σε σύγκρουση, επικοινωνήστε με την Tesla ή με ένα εξουσιοδοτημένο φανοποιείο της Tesla για να διασφαλίσετε ότι θα επισκευαστεί με γνήσια εξαρτήματα Tesla. Η Tesla έχει επιλέξει και εγκρίνει φανοποιεία που πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις εκπαίδευσης, εξοπλισμού, ποιότητας και ικανοποίησης των πελατών.

Ορισμένα συνεργεία επισκευών και ασφαλιστικές εταιρείες μπορεί να προτείνουν τη χρήση μη γνήσιου εξοπλισμού ή ανακτημένων ανταλλακτικών για εξοικονόμηση χρημάτων. Ωστόσο, αυτά τα εξαρτήματα δεν πληρούν τα υψηλά πρότυπα της Tesla για την ποιότητα, την εφαρμογή και την αντοχή στη διάβρωση. Επιπλέον, ο μη γνήσιος εξοπλισμός και τα ανακτημένα εξαρτήματα (καθώς και οποιεσδήποτε ζημιές ή βλάβες που μπορεί αυτά να προκαλέσουν) δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Χρήση αναμεταδοτών RFID

Το Model S διαθέτει μεταλλική επικάλυψη στο παρμπρίζ, η οποία μπορεί να επηρεάσει τα σήματα που αποστέλλονται από τους αναμεταδότες RFID που χρησιμοποιούνται από πολλά συστήματα διοδίων. Τα περισσότερα οχήματα Model S, ανάλογα με την ημερομηνία κατασκευής, περιλαμβάνουν μια περιοχή στο παρμπρίζ, στην οποία η μεταλλική επικάλυψη έχει αποκοπεί ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν αναμεταδότες. Αυτή η περιοχή, η οποία βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του εσωτερικού καθρέφτη, είναι η καλύτερη θέση για την τοποθέτηση ενός αναμεταδότη. Εάν στο όχημά σας δεν υπάρχει αυτή η αποκομμένη περιοχή, τοποθετήστε τον αναμεταδότη στο πίσω παράθυρο.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Σημείωση
Μπορείτε επίσης να στερεώσετε έναν αναμεταδότη που διαθέτει προστασία από τις καιρικές συνθήκες στην μπροστινή πινακίδα κυκλοφορίας.
Συνιστώμενη θέση τοποθέτησης του αναμεταδότη - επισήμανση περιοχής του παρμπρίζ δεξιά από τον εσωτερικό καθρέφτη.