Förvaringsutrymmen i kupén

Mittkonsol

Utöver en RFID-sändare som avläser fjärrnycklarna och nyckelkorten (se Nycklar) finns det i mittkonsolen mugghållare, två förvaringsfack, olika laddare (se Elektronik i kupén) och en bakre pekskärm.

Du öppnar huvudförvaringsfacket genom att trycka ihop spärren under framkanten. Öppna det främre förvaringsfacket genom att dra skyddet framåt.

Mittkonsolen har en pil som visar hur du ska skjuta luckan till förvaringsfacket och en annan pil som visar hur du ska lyfta på armstödet för att få fram facken

Bakre konsol

Model S har en bakre konsol integrerad i mitten av andra raden. Den här konsolen kan fungera som armstöd för passagerarna i baksätet.

Sänk konsolen genom att trycka på knappen högts upp på baksidan av mittsätets nackstöd. Lyft konsolen genom att trycka den ända upp.

Knapp på baksidan av mittsätet bak

För att komma åt förvaringsbrickan och den trådlösa mobiltelefonladdaren (se Elektronik i kupén), trycker du på spärren på undersidan av luckan och drar den uppåt.

Bakre mugghållare i öppen position

Handskfack

Öppna handskfacket genom att trycka på Reglage > Handskfack. Handskfacket öppnas och belysningen tänds automatiskt.

Öppet handskfack

Du stänger handskfacket genom att trycka det uppåt tills det låses på plats i stängd position.

För extra säkerhet gällande handskfacket trycker du på Reglage > Säkerhet > Handskfackets PIN för att ange en fyrsiffrig PIN-kod (se PIN-kod till handskfacket).

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Anm
Om du lämnar handskfacket öppet stängs lampan av så småningom.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Anm
Handskfacket låses när det är stängt och du låser Model S med mobilappen, med nyckelkortet, genom att lämna Model S medan du bär din telefonnyckel (om Automatisk låsning när du lämnar bilen är aktiverat), eller om assistentläget är aktivt (se Assistentläge). Det låses inte om du låser Model S genom att trycka på låsikonen på pekskärmen.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Varning
När du kör ska du se till att handskfacket är stängt så att en passagerare inte skadas om en kollision eller ett plötsligt stopp inträffar.

Klädhängare

Din Model S har en klädhängare på vardera sidan av fordonet ovanför bakrutan i andra raden, bredvid läslampan. Tryck på klädhängaren för att frigöra den. Tryck på den igen för att dra in den.

Klädhängaren ovanför bakrutan med pil som pekar utåt